Το σέξι κορμί της διάσημης 53χρονης star θα σε κάνει να γραφτείς στο γυμναστήριο ΤΩΡΑ

Νατάσσα Σχοινά
Το σέξι κορμί της διάσημης 53χρονης star θα σε κάνει να γραφτείς στο γυμναστήριο ΤΩΡΑ

Η Χολλυγουντιανή ηθοποιός στα καλύτερά της

Είναι μία από τις διασημότερες ηθοποιούς του Hollywood, που όχι μόνο έχει συμμετάσχει σε διάσημες παραγωγές, όπως οι ταινίες «Austin Powers» και το «Gossip Girl», αλλά έχει υπάρξει και μοντέλο σε καμπάνιες διάσημων εταιριών ομορφιάς και μόδας. Η συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «The Royals», που ξεκίνησε να προβάλλεται μέσα στο 2015, την έφερε ξανά στο προσκήνιο, με την ίδια να υποδύεται την «Queen Helena».

Ο λόγος, φυσικά, για την Elizabeth Hurley, την Αγγλίδα καλλονή που έχει μαγέψει το κοινό με την ομορφιά και τη γοητεία της. Το αποκορύφωμα; Μία φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απαθανατίζεται με φόντο τη θάλασσα κι ένα ολόλευκο ολόσωμο μαγιό που αναδεικνύει την απαράμιλλη σιλουέτα της. Να σου θυμίσουμε, σε αυτό το σημείο, ότι η ηθοποιός διανύει το 53ο έτος της ηλικίας της και το σώμα της μπορεί να είναι και ωραιότερο από αυτό που είχε στα μισά της χρόνια.

Το μυστικό πίσω από το εντυπωσιακό της κορμί βρίσκεται, σύμφωνα με το Emirates Woman, σε έναν συνδυασμό πραγμάτων: υγιεινή διατροφή, άσκηση και πολύς ύπνος. Αυτό που δεν παραλείπει είναι η αρκετή ποσότητα νερού, κουβαλώντας, μάλιστα, ένα μπουκαλάκι μαζί της, όπου κι αν πάει. Και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

Δες τη φωτογραφία που ακολουθεί και θα καταλάβεις.

Διάβασε επίσης: Απίστευτο: Πρέπει να δεις το κορμί της διάσημης καλλονής δύο μήνες μετά τη γέννα