Zach Galifianakis

Zach Galifianakis

Ο ελληνικής καταγωγής πρωταγωνιστής του Hangover είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους κωμικούς της γενιάς του.

Η πιο διάσημη κοιλίτσα του Hollywood είναι σίγουρα ο Zach Galifianakis. Το darling των media υπάρχει χρόνια στην καλλιτεχνική σκηνή του Hollywood ως ένας underground κωμικός εδώ και 15 χρόνια.

Με τους ρόλους του στο Hangover και το Due Date, το παχουλό αυτό αγόρι κατάφερε να γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο και να κάνει τις γυναίκες ανά την υφήλιο να ξεχάσουν τους κοιλιακούς και να ερωτευθούν το μονοκοίλι.

Με ρίζες από την Κρήτη και τη Σκοτία ο Zach έχει περάσει από κάθε κωμικό show στην Αμερική, από το «Saturday Night Live» μέχρι το «Comedy Central Presents», το «Jimmy Kimmel Live», το «The Sarah Silverman Program» και το δικό του talk show, «Late world with Zach Galifianakis».

Και η λίστα με την εμπειρία του στην κωμωδία δεν έχει τελειωμό γιατί ο Zach είναι τώρα 41 έτους και δεν έχει πολλά χρόνια ως celebrity πρώτης γραμμής του Hollywood, αλλά οι insiders του χώρου τον γνωρίζουν καλά και αναγνωρίζουν την καλλιτεχνική του αξία.

Πλέον όλος ο κόσμος έχει ερωτευθεί την κωμική του φλέβα και η συνέχεια για το Zach είναι πολλά βραβεία, πολλοί πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε κωμωδίες και φυσικά πολλές γυναίκες να ξεφυσάνε στη θέα αυτής της ομολογουμένως αλλόκοτης ομορφιάς.