Η Γη της Ελιάς: Η μητέρα της Στέλλας ορκίζεται εκδίκηση για το φόνο της (photos & video)

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της Ελιάς: Η μητέρα της Στέλλας ορκίζεται εκδίκηση για το φόνο της (photos & video)

Ξυπνά η παλιά βεντέτα και ο Στέφανος δεν γνωρίζει ακόμη τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει!

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στο νέο σίριαλ του Μega και του Ανδρέα Γεωργίου, από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο της Γη της Ελιάς!

Η κοινωνία της Αρεόπολης ταράζεται από την δολοφονία της Στέλλας λίγα λεπτά πριν τον γάμο της και τα τραγικά νέα κυκλοφορούν παντού. Ο Μάνος απαρηγόρητος για τον θάνατο της συντρόφου του θα προσπαθήσει να παρηγορήσει την μητέρα της, Χάιδω Στεφανέα, μαζί με τον πατέρα του Ισίδωρο και τη θεία του Ιουλία.

gi tis elias epeisodio2c

Ξεκινά η αναζήτηση και για τον πατέρα της νύφης που έχει δολοφονηθεί αλλά δεν έχει βρεθεί το πτώμα του. Είμαστε λίγο πριν ανάψει το φυτίλι μιας παλιάς βεντέτας!

Η Γη της Ελιάς - Η μεγάλη πρεμιέρα: Το κοινό αποθέωσε και το twitter προβληματίστηκε (tweets & videos)

gi tis elias epeisodio2

Έτοιμη να φτάσει στα άκρα

Η Χάιδω είναι σίγουρη ότι η οικογένεια Καπερνάρου κρύβεται πίσω από το διπλό φονικό και κανείς δεν έχει στοιχεία για να της αποδείξει ότι κάνει λάθος.

Ο Στέφανος, ο γιός του Καπερνάρου δεν γνωρίζει ακόμη τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει. Το μόνο που τον απασχολεί είναι η περίεργη στάση της Μυρτάλης. Της ζητά να του πει όλη την αλήθεια για την ξαφνική εξαφάνισή της και εκείνη θα του πει ψέματα πως είναι ερωτευμένη με άλλον, θέλοντας να τον αποφύγει και να τον προστατέψει από τα δικά της προβλήματα.

Η Μυρτάλη ειδοποιεί τον θείο της πως είναι ζωντανή και έρχεται πιο κοντά με την Μαργαρίτα. Η οποία θα ξεκινά να παίζει έναν καταλυτικό ρόλο στην ζωή της