«Σασμός»: Η νέα βεντέτα στον Alpha και τι μας θύμισε από το παρελθόν

Κατερίνα Μπούσιου
«Σασμός»: Η νέα βεντέτα στον Alpha και τι μας θύμισε από το παρελθόν

Τι σχέση έχει ο Σασμός με το Αγάπης Μαχαιριά; Όχι, δεν είναι η βεντέτα η σωστή απάντηση! 

Η Θεοδοσία από τις «’Άγριες Μέλισσες» γίνεται η Αργυρώ Βουρλάκη και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha, "Σασμός". Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, με αρκετές αλλαγές και προσαρμογές ωστόσο στο σενάριο, η νέα δραματική σειρά μας κίνησε το ενδιαφέρον ήδη από το πρώτο λεπτό που μεταδόθηκε το ιδιαίτερο τρέιλερ.

Λίγοι ωστόσο εντόπισαν στον Σασμό μια πληροφορία βγαλμένη από... το τηλεοπτικό μας παρελθόν!


https://www.instagram.com/p/CROo9-nrxEx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο πρώτο διπλό χορταστικό επεισόδιο του «Σασμός» η ιστορία ξεκινά από μια τυχαία συνάντηση μεταξύ της Αργυρώς και του Αστέρη Σταματάκη (στον ρόλο ο Ορφέας Αυγουστίδης) στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης που εξελίσσεται σε μια φλογερή νύχτα γεμάτη έρωτα. Η Αργυρώ, είναι αναγκασμένη να κρύβει την ταυτότητα της και παρουσιάζεται ως ‘Αρτζι από την Αυστραλία.

Κανείς δεν γνωρίζει εκείνη την στιγμή πως τις οικογένειές τους τις χωρίζει μια βεντέτα 20 χρόνων και κυρίως πως ο πατέρας του Αστέρη, Βασίλης Σταματάκης ήταν εκείνος που δολοφόνησε τον πατέρα της Αργυρώς, Μάρκο Βουρλάκη. Μετά από εκείνη την νύχτα θα χωρίσουν, μέχρι να βρεθούν λίγες ημέρες μετά στην Κρήτη.

Και τώρα που είπαμε για Σταματάκηδες τι λέτε πως θυμηθήκαμε;

Μα φυσικά την συνονόματη οικογένεια της Κρήτης που στην σειρά του ΑΝΤ1 «Της αγάπης μαχαιριά» πριν από 16 χρόνια περνούσε τα αντίστοιχα με τον απαγορευμένο έρωτα μεταξύ του Σήφη Σταματάκη (Κώστας Σόμμερ) και της Μαρίας Λεβεντογιάννη (Φαίη Ζαφειράκου). Εκπληκτικό;

(ας θυμηθούμε για λίγο τη σειρά)



Και για να μην ξεχνιόμαστε. Τίποτε από τα δύο φυσικά, δεν μπορεί να συγκριθεί με την κινηματογραφική «Η νεράιδα και το παλικάρι» δηλαδή την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την αιώνια κόντρα Βροντάκηδων και Φουρτουνάκηδων που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.


https://www.instagram.com/p/B_JtC5XKrBR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading