Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη πέφτει θύμα απαγωγής και η Αθηνά διώχνει τον Δημήτρη από το σπίτι

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη πέφτει θύμα απαγωγής και η Αθηνά διώχνει τον Δημήτρη από το σπίτι

Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα!

Εκβιασμοί, χωρισμοί και μια απόπειρα απαγωγής που θα ταράξει τη Μάνη, έρχονται για να μας συγκλονίσουν και στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του Mega «Η γη της ελιάς».

Μετά την αναπάντεχη αποκάλυψη της Άννας για τη σχέση της με τον Δημήτρη, η Αθηνά είναι έξαλλη με την κοροϊδία του και δε θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της. Τον διώχνει από το σπίτι, αλλά εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να φύγει τόσο εύκολα. Τον βλέπουμε να βγάζει την κακιά πλευρά που ξέραμε ότι κρύβει και να εκβιάζει την Αθηνά, ζητώντας της ένα υπερογκο ποσό. Την απειλεί λέγοντας της πως θα αποκαλύψει σε όλους το τεράστιο μυστικό που κρύβει καλά μέχρι τώρα, ότι δηλαδή δεν είναι γιος της αλλά εραστής της. Δε θα κάνει πίσω στον στυγνό του εκβιασμό και η Αθηνά θα βρεθεί σε μεγάλο αδιέξοδο. Το μόνο καλό που συμβαίνει στη ζωή της αυτή την περίοδο είναι ότι βγαίνει για φαγητό με την ξαδέλφη της, τη Μαργαρίτα, και δείχνουν ότι σιγά σιγά αποκτούν και πάλι τη σχέση που είχαν στο παρελθόν.

gi tis elias1

@gitiselias_andreasgeorgiou_sim

Γη της ελιάς: Η Αθηνά εξοργίζεται όταν μαθαίνει την κρυφή σχέση του Δημήτρη και της Άννας

Το διαβολικό του πρόσωπο το δέιχνει και στην Άννα, η οποία δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει και όλα τα έκανε από τον έρωτά της για εκείνον. Ο Δημήτρης τής μιλάει με πολύ άσχημο τρόπο και την χωρίζει. Εκείνη καταρρέει και θα τη δούμε να οδηγείται σε ακραίες καταστάσεις. Είναι τόσο ερωτεμυένη μαζί του που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν...

Η απόπειρα απαγωγής κατά της Μυρτάλης

Ο κακοποιός που έχει προσλάβει ο Ανέστης και εκτελεί τις εντολές τις δικές του και του Δημήτρη, σχεδιάζει την τελευταία επίθεση κατά της Μυρτάλης. Προσπαθεί να την απαγάγει και να τη βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του. Ο Αλέξης, όμως, θα καταφέρει να τη σώσει από τα χέρια του!



Οι ραγδαίες εξελίξεις, όμως, δε σταματούν εκεί! Ο Ανέστης είναι πάλι μεθυσμένος και χτυπά την Ευτυχία με πολύ βίαιο τρόπο. Εκείνη φτάνει στα όριά της και πάνω στην απόγνωσή της, αρπάζει ένα μαχαίρι και τον τραυματίζει.

Ο Στάθης βρίσκεται ένα βήμα πριν χωρίσει την Ιουλία

Στο σπίτι των Καπερνάρων, επικρατεί επίσης...πανικός. Η Αρετή καταφέρνει με την επιθετική και αλλοπρόσαλη συμπεριφορά της να διώξει και το δεύτερο παιδί της από το σπίτι. Μετά την άδικη επίθεση προς την κοπέλα του Στέφανου, τη Μυρτάλη, ο γιος της γίνεται έξαλλος και εγκαταλείπει και εκείνος από το πατρικό του, ακολουθώντας την στο σπίτι της Μαρίνας όπου μετακόμισε. Και τα άσχημα γεγονότα για την Αρετή δε σταματούν εκεί. Μαθαίνει ότι η Βασιλική φιλούσε κάποιον έξω από το σπίτι του Αποστόλη και γίνεται έξαλλη. Αυτό κάνει τη σχέση τους να φτάνει ξανά στα άκρα.


https://www.instagram.com/p/CUC3Pnmguqo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Στάθης δεν αντέχει άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι. Προσπαθεί να «αλλάξει τα μυαλά» της γυναίκας του και το πετυχαίνει εν μέρει. Την πείθει να ξεκινήσει μαθήματα οδήγησης για να ασχοληθεί με κάτι και είναι πολύ χαρούμενος που αρχίζει να ανεξαρτητοποιείται. Ο ίδιος προσπαθεί να βοηθήσει και με άλλους τρόπους την κατάσταση, κάνοντας μια κουβέντα με την κόρη του, τη Βασιλική, με σκοπό να την πείσει να γυρίσει στο σπίτι.

Η Αρετή δε βλέπει τίποτα πέρα από τον θυμό της προς όλους. Της φταίνε όλοι και όλα και δεν κάνει καμία προσπάθεια να διορθώσει την κατάσταση. Ο Στάθης θέλει όσο ποτέ να χωρίσει, και το ανακοινώνει στην Ιουλία. Της ζητά λίγο χρόνο και θα το κάνει το συντομότερο δυνατό. Ο έρωτάς του είναι πολύ δυνατός και το μόνο που θέλουν είναι να γυρίσει ξανά ο ένας στον άλλο και να ζήσουν ό,τι δεν έζησαν πριν από πολλά χρόνια που ήταν μαζί.

Ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν έρωτα

Ο Μάνος μαθαίνει ότι η Μαρίνα βγήκε για φαγητό με τον Δημήτρη και γίνεται έξαλλος μαζί της. Μπορεί να της έιπε ότι δεν πρόκειται να την κυνηγήσει άλλο, αλλά τελικά η ζήλια του δεν τον αφήνει να το τηρήσει. Πηγαίνει σπίτι της και οι δυο τους κάνουν έρωτα για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολύ καιρό. Τελικά δεν υπάρχει τίποτα που να είναι ικανό να τους κρατήσει χώρια.


https://www.instagram.com/p/CUQai6-IJD9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Φίλιππος με τη Βασιλική ξαναβγαίνουν ραντεβού. Πηγαίνουν μια βόλτα με το αμάξι και εκείνος προσπαθεί να πάει τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο. Ακόμη ένα ζευγάρι που θα δούμε να ζει με πάθος τον έρωτά του χωρίς να νοιάζεται για κανέναν και για τίποτα.

Κυνηγοί βρίσκουν το πρτώμα της Σωτηρίας θαμμένο στο δάσος

Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι κάποια μαγαζιά στο Γύθειο και στην Καλαμάτα δεν θέλουν την «προστασία» του και αμέσως περνά στην αντεπίθεση! Ο θυμός του τον οδηγεί σε ακραίες πράξεις εκδίκησης! Θα συμβεί, όμως, κάτι που θα τον ταράξει πολύ! Δυο κυνηγοί βρίσκουν το πτώμα της Σωτηρίας, της συνεργάτιδάς του, θαμμένο στο δάσος. Άλλο ένα θρίλερ πρόκειται να εκτυλιχθεί στη Μάνη...

Η νέα αγροτική γιατρός του χωριού , η Αντιγόνη, έχει προσηλωθεί στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από το να ανακαλύψει ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Συνεχίζει την έρευνά της και οι αποκαλύψεις δε θα αργήσουν να έρθουν!