Άννα Μαρία Ίβιτς: Η 17χρονη καλλονή κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς είναι αθλήτρια

Άννα Μαρία Ίβιτς: Η 17χρονη καλλονή κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς είναι αθλήτρια
NDP

Οι διακρίσεις στον αθλητισμό και η απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα της.

Like mother, like daughter

Ελένη Πετρουλάκη και Ίλια Ίβιτς αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η γνωστή γυμνάστρια και ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής, είναι μαζί για παραπάνω από δύο δεκαετίες και όπως είναι γνωστό, έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες οι οποίες και έχουν το ίδιο πάθος με τον αθλητισμό.

https://www.instagram.com/p/Cd09xCbL06k

Η ενασχόληση της πρωτότοκης με τον αθλητισμό σε επαγγελματικό επίπεδο

Η Άννα Μαρία Ίβιτς, ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τον στίβο. Η 17χρονη, ανήκει στην ομάδα του Κολλεγίου Ψυχικού συμμετέχει σε αγώνες κι έχει στο ενεργητικό της αρκετές διακρίσεις. Πριν από λίγους μήνες, κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στη διεθνή συνάντηση στίβου Ελλάδα – Κύπρος Κ18 κατακτώντας τη δεύτερη θέση με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Τον Μάιο που μας πέρασε, η νεαρή έφτασε στις 8 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου καθώς έτρεξε στον τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος.

ivits.jpg

Μάλιστα, η περήφανη μαμά έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media:

«Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ για σένα @annamariaivits Ναι το λέω δημόσια! Γιατί το αξίζεις 💯.
Έφτασες στις 8 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου και θα τρέξεις στον τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος! Ότι και εάν γίνει από εδώ και στο εξής δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανένα! Είναι μεγάλη η προσπάθεια και οποιος δεν έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό δεν μπορεί να καταλαβει τι σημαίνει θυσίες, αγωνίες, κούραση αλλα και δικαίωση που ερχεται πάντα στο τέλος μετά από τεράστιο αγώνα! Ο αθλητισμος διαμορφώνει και τον χαρακτήρα με ήθος και αξίες και εσύ εκπροσωπησες αξια την Ελλάδα μας! #proudmom».

https://www.instagram.com/p/CdqS-fOKXG6

Οι τέσσερις κόρες

Θυμίζουμε πως η γνωστή γυμνάστρια και ο πρώην άσος των γηπέδων έχουν άλλες τρεις κόρες με το ίδιο πάθος με τον αθλητισμό, τις 14χρονες δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα και την 11χρονη Ιλιάνα.

https://www.instagram.com/p/CXY8YA5L8n5
https://www.instagram.com/p/CC0xso0nfTm
https://www.instagram.com/p/CD1JEqGntDy