Justin Theroux

Justin Theroux

Νέο αγαπημένο όνομα της μεγάλης οθόνης.

O Justin Theroux γεννήθηκε στην Washington έχοντας ηδη στην πλάτη του ένα πλούσιο κληροπνομικό δέντρο. Στην οκογένειά του συγκαταλέγεται ο συγγραφέας (θείος) Paul Theroux, ο ποιητής (θείος) Alexander Theroux και ο επίσης συγγραφέας (θείος) Joseph Theroux. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι στην πορεία ο Justin, πέρα από ηθοποιός, μπήκε και στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο Theroux έκανε το πρώτο του κινηματογραφικό ντεμπούτο το 1996 στο έργο "Mary Harron's I Shot Andy Warhol". Έκτοτε έπαιξε στο Broadway σε διάφορες παραγωγές, πρωταγωνιστώντας στο πολυσυζητημένο "Observe the Sons of Ulster Marching Towards the Somme", καθώς και σε πολλές κωμωδίες όπως οι "Charlie's Angels: Full Throttle", "The Baxter", "Romy and Michelle's High School Reunion", "Broken Hearts Club" και "Zoolander". Παράλληλα με αυτά ο Theroux εξέπληξε με τις επιλογές του παίζοντας σε ταινίες όπως το "American Psycho" ή "Mulholland Drive" του David Lynch.

Την ίδια ώρα εμφανίστηκε εκτεταμένα και στην τηλεόραση, κάνοντας σποραδικές εμφανίσεις σε επεισόδια του "Alias", "Ally McBeal", "Sex and the City" και "Six Feet Under". Το 2006 σκηνοθέτησε το πρώτο του έργο με τίτλο "Dedication" που έκανε την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ Sundance. Το 2010 ο Theroux έγραψε το σενάριο για το έργο "Iron Man 2", βάζοντας τον εαυτό του στο χάρτη των πετυχημένων σεναριογράφων.

Ο Justin Theroux είνα ίσως αυτή τη στιγμή ο πιο hot άνδρας στο Χόλιγουντ. Και η σχέση του με την Jennifer Aniston του έχει δώσει τους έξτρα πόντους που χρειαζόταν για να απογειωθεί η καριέρα του.