Jamabusto Vs Σιλικόνη!

Jamabusto Vs Σιλικόνη!

"Στηρίζουμε" το "φυσικό" μπούστο της Έλενας Παπαρίζου!

Ένας καλός λόγος για να δεις το Dancing On Ice -αν είσαι άντρας βέβαια- είναι το εντυπωσιακό μπούστο της Ελενας Παπαρίζου. Την προηγούμενη Κυριακή έβγαλε μάτι και ταιριάζει πολύ στη ζεστή και πληθωρική προσωπικότητά της. Προχθές για να πασάρει θέμα ο Χρήστος Φερεντίνος αναφέρθηκε στο δικό μου μπούστο - από προχθές "jababusto". Tζάμπα δηλαδή, φυσικό.

Σπάνιο για την εποχή είδος αφού η σιλικόνη έχει κατακλύσει το γυναικείο σύμπαν. Και καλά κάνει αφού ανεβάζει τις γυναίκες ώστε να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς. Που να ήξεραν πως οι γυναίκες που είχαν στην εφηβεία μεγαλούτσικο έως μεγάλο στήθος μάλλον κόμπλεξ κουβαλούσαν και δεν κορδώνονταν ούτε φορούσαν αβυσσαλέο ντεκολτέ.

Το αντίθετο είχαν μόνιμο άγχος που θα το βολέψουν μέσα στα ρούχα για να φαίνεται στητό και ποιο σουτιέν θα επέλεγαν για να φανούν κομψότερες. Άσε που αρκετές - καλή ώρα- καμπούριαζαν. Οι γυναίκες πάντα "ζηλεύουμε" αυτό που δεν έχουμε. Το όνειρο για ένα πλούσιο στήθος είναι πια πραγματοποιήσιμο και αν είναι και ο πλαστικός χειρουργός καλαίσθητος το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Θέλει όμως προσοχή γιατί πολλές φορές το μεγάλο στήθος, λόγω βαρύτητας, οδηγεί σε παραπάνω κιλά και θέλει και ανά δέκα χρόνια "φρεσκάρισμα".

Αυτά και περί ορέξεως και ψυχολογίας κολοκυθόπιτα!

ΥΓ: Eλενάρα είσαι Θεά!