Βίσση - Βανδή: H "κόντρα" έχει περάσει;

Βίσση - Βανδή: H "κόντρα" έχει περάσει;

Η Χρίστινα Πολίτη σχολιάζει μία κόντρα που κρατά χρόνια.

Κι εκεί που είχαν καταλαγιάσει τα πράγματα ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του "Μoυ έχεις περάσει" της Δέσποινας Βανδή και θύμισαν το "Απαγορευμένο" βίντεο κλιπ της Αννας Βίσση.

Ετσι αναζωπυρώθηκε η κλασική κόντρα κυρίως από τα fan club τους που τόσο καιρό ήταν σε εγρήγορση. Η κόντρα ξεκίνησε όταν η πολλά υποσχόμενη τότε νέα Δέσποινα είχε αρχίσει να μοιάζει πολύ στιλιστικά με την Άννα -με κορύφωση το κόκκινο φόρεμα της Άννας στο εξώφυλλο της Vogue με του οποίου κόπια έβγαινε η Δέσποινα στο Rex. Έτσι ξεκίνησαν τα πρώτα σχόλια.

Και η Άννα μπορεί να είχε αντιγράψει αντίστοιχα ξένες όμως τα εγχώρια μας "καίνε". Αν το δει κάποιος αποστασιοποιημένα και αν γνωρίζει και τις δύο κυρίες ένα είναι σίγουρο, πως δεν υπάρχει καμία προσωπική κόντρα μεταξύ τους. Eχουν αφεθεί στα λεγόμενα άλλων. Τα παιχνίδια δημοσιογράφων που αγαπούν την ίντριγκα που πάντα πουλάει, τα παρόμοια μαλλιά και ρούχα και άλλα επιφανειακά είναι καλοί λόγοι, όπως και ο "κομματισμός" κυρίως ανθρώπων του χώρου.

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω για να μην μπούμε σε συγκρίσεις φωνών, ταλέντου κλπ. Πως είναι δυνατόν σε κάποιον που του αρέσει μουσικά η Άννα να μην του αρέσει η Δέσποινα και το αντίθετο. Προσωπικά -και εκτός του ότι θεωρώ την Άννα από τις καλύτερες φωνές της χώρας ever- μου αρέσουν και οι δύο πάρα πολύ.

ΥΓ: Στο σύνδρομο της αντιγραφής και η νέα αφίσα του Rex επίσης.Oπως παραδέχτηκε και η ίδια η Μυρτώ Κοντοβά είναι "Εμπνευσμένη από την ταινία Virgin Suicides". Eίπαμε η "παρθενογένεση" είναι πράγμα δύσκολο ειδικά στη μικρή και ζορισμένη από τα προβλήματα χώρα μας.