Να το ζει κανείς ή να μην το ζει;

Να το ζει κανείς ή να μην το ζει;

Η Χριστίνα Πολίτη σχολιάζει τη σχέση της ωραίας Ελένης με αφορμή τις νέες φωτογραφίες από το εξώφυλλο του Hello.

Λάμπουν από ευτυχία η Ελένη Μενεγάκη με το Μάκη Παντζόπουλο στο εξώφυλλο του Hello. Μετά από δύο χρόνια ανελέητο κυνήγι η Ελένη βροντοφωνάζει τη σχέση της που τάραξε τα νερά της ελληνικής showbiz, κάνοντας φανερό "δώρο" στις εκδόσεις Λυμπερη τις φωτογραφίες τους από το περσινό ρεβεγιόν.

Σήμερα το πρωί άκουγα στο ραδιόφωνο που έλεγε η Μαρία Μπεκατώρου πως ο έρωτας χτυπάει κεραυνοβόλα εκεί που δεν το περιμένεις. Μπορεί να είσαι παντρεμένος, μέσα σε μία νωχελική βολή που μοιάζει ευτυχία, να θες να κάνεις και άλλα παιδιά - καλή ώρα όπως τότε δήλωνε η Ελένη- και ξάφνου να έρθει μπαμ και κάτω αυτός που περιμένεις.

Αυτή η ηλικία γύρω στα 40 είναι πολύ επικίνδυνη στις γυναίκες - οι άντρες διατρέχουν κίνδυνο μέχρι το βαθύ γήρας. Ξέρω αρκετές που την έχουν "ακούσει" έτσι και τινάζουν πολλά στον αέρα. Το λυπηρό είναι όταν πρέπει να αφήσεις πολύ αξιόλογους ανθρώπους που αργότερα ίσως και να το μετανιώσεις.

Το ερώτημα είναι να κάτσεις στα αβγά σου και να κάνεις αυτές τις παράλληλες σχέσεις που κάνουν οι περισσότερες δύστυχες κοσμικές κυρίες που εξαρτώνται από το σύζυγό τους και γίνονται νευρωσικές; Ή να το ζήσεις;

Στην περίπτωση της Ελένης, της βγάζω το καπέλο για το γρήγορο ξεσκαρτάρισμα των συναισθημάτων και για την όλη αξιοπρέπεια που τήρησαν όλοι. Ήταν και τυχερή γιατί ο πρώην σύζυγός της αποδείχτηκε gentleman και αίλουρος σε αντιδράσεις και εκεί. Έτσι ζουν όλοι καλά κι εμείς καλύτερα...