Είστε σίγουροι πως αγαπάτε τις καμπύλες σας;

Είστε σίγουροι πως αγαπάτε τις καμπύλες σας;

Η Χριστίνα Πολίτη κάνει talk of the town μόνο στο Queen.gr.

Χαμός έγινε με τη ρετρό σέξι φωτογράφιση της Κατερίνας Ζαρίφη για το εξώφυλλο του Life&Style. Τόσο αναμάσημα και τόσο ποικίλο και ενίοτε πικρόχολο σχολιασμό από τις εποχές της Αλεξανδράτου είχαμε να ζήσουμε.

Το φοβόταν αυτό η Κατερίνα πριν αλλά δε νομίζω και να φανταζόταν τη μεγάλη διάσταση που θα έπαιρνε. Άποψη για το θέμα είχαν όλοι -δεν υπάρχουν και πολλά...

Στην τηλεόραση είδαν πως το θάψιμο πουλάει περισσότερο, οπότε το ξεκίνησαν έτσι και το τούμπαραν στο τέλος. Σε εφημερίδες και site έγραφαν άλλα αντι άλλων. Η αλήθεια είναι πως καιρό τώρα στην Κατερίνα πάντα άρεσαν τα θέματα που έβαζα και στο blog μου με τα «υπέρβαρα» μοντέλα. Είναι ένα κορίτσι που έχει ταλαιπωρηθεί με το βάρος του σε σημείο του να αναγκάζεται να αυτοσαρκάζεται και να θεωρεί αναγκαία μία κλισέ ατάκα για αυτό σε κάθε της σχεδόν εμφάνιση.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια αφού είναι και άνθρωπος που εκτίθεται στην τηλεόραση. Τώρα τελευταία είχε αρχίσει να χαλαρώνει. Η Κατερίνα δεν έχει κακές διατροφικές συνήθειες, δεν είναι ο άνθρωπος που θα φάει κρυφά. Είναι ο γλεντζές που θα το ευχαριστηθεί, ο άνθρωπος «έξω καρδιά».

Παράλληλα δεν μπορεί να υποταχθεί σε καμία δίαιτα και δε βλέπει πια και το λόγο. Έχει βρει το στυλ της, τα ρούχα της, τα πάντα. Είναι πολύ κοντά στη συμφιλίωση με τα παραπάνω κιλά και έχει αρχίσει όντως να αγαπάει τις καμπύλες της.

Προφανώς είναι πάντα τιμητική η πρόταση για ένα εξώφυλλο αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση χτύπησε την πόρτα της την κατάλληλη στιγμή. Προσωπικά δεν αγαπώ τις υπερβολικές καμπύλες - ειδικά όταν τις κουβαλάω πάνω μου και συνδυάζονται με δίπλες στην κοιλιά και συνοδεύονται με ξεκουμπωμένο τζιν μετά από υπερβολικά φαγητό.

Αισθάνομαι πολύ καλύτερα όταν είμαι πιο fit, πιο ανάλαφρη. Τα υπερβολικά κιλά γερνάνε το σώμα, κακά τα ψέματα. Καλό είναι να τα ξεφορτωνόμαστε από νωρίς γιατί όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο δύσκολο φεύγουν. Ή τουλάχιστον να μην είμαστε τεμπέληδες. Να γυμναζόμαστε και να περπατάμε ή και να χορεύουμε.. Τόσο όσο.

Παράλληλα απεχθάνομαι τους ξερακιανούς σπαστικούς ανθρώπους. Βγαίνει και στο χαρακτήρα τους. Μέσα καρδιά και υστερική έως και ψυχαναγκαστική συμπεριφορά... Λυπάμαι τους ανορεξικούς. Είναι όμως η μάστιγα της κακομαθημένης εποχής μας. Το «αγαπήστε τις καμπύλες σας «μπορεί να μεταφραστεί πιο ρεαλιστικά: στο χαλαρώστε και σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας . Τουλάχιστον εμφανισιακά. Έχουμε ραγίσει όλοι τα δόντια μας από την πίεση και το σφίξιμο τα βράδια. Χαλαρώστε λοιπόν και με ηρεμία ή χαρείτε και στολίστε το φυσιολογικό σας σώμα η αποκτήστε αυτό με το οποίο θα αισθάνεστε καλά. Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ.