Ποιο είναι το ανδρικό super model από τα 90s που κάνει comeback στο «Dancing with the stars»;

Ποιο είναι το ανδρικό super model από τα 90s που κάνει comeback στο «Dancing with the stars»;

Ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε τον κύριο ‪Marcus Schenkenberg‬ που κάνει comeback στο σουηδικό «Let's Dance».

Τα «Dancing with the stars» ανά τον κόσμο, εκτός από την τεράστια επιτυχία τους και τα απαίσια κοστούμια, έχουν τη δυνατότητα να «ξεθάβουν» celebrity που νομίζαμε ότι έχουν χαθεί στο χωροχρόνο. Αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα που επιτελεί και κοινωνικό έργο για τον κόσμο του παγκόσμιου lifestyle στη Σουηδία βρίσκεται στον 4ο κύκλο του και ανάμεσα στους διαγωνιζόμενούς του είναι η δική μας Έλενα Παπαρίζου. Αλλά όσο φρέσκια είναι η Έλενα, τόσο 90s είναι το male supermodel, Marcus Schenkenberg που ανταγωνίζεται το δικό μας το κορίτσι.

Ο Σουηδός καλλονός που έχει ρίζες από την Ολλανδία και την Ινδονησία στα 90s μεσουράνησε με το καλογυμνασμένο του σώμα και αποθεώθηκε ως μοντέλο των εσωρούχων Calvin Klein. Περπάτησε με τα καλογυμνασμένα του πόδια σε πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών και οίκων (βλ. Armani, Donna Karan, Versace, Valentino και Iceberg) και φωτογραφήθηκε για αρώματα, ρούχα, καλλυντικά, fitness dvd, κοσμήματα και γενικά κάθετι που πωλείται, γιατί οι σφριγηλοί κοιλιακοί κατάφερναν να πείσουν τις θαυμάστριες και τους θαυμαστές του για τη χρησιμότητα όλων των αγαθών. Η ανδρική εκδοχή της Linda Evangelista όμως, όπως όλα τα «ψωμωμένα» male models μας αποχαιρέτησε για να δώσει τη θέση της στα skinny αγοράκια που μεσουρανούν τώρα στις ανδρικές πασαρέλες.

Ο Marcus όμως το έβαλε τάμα να μη χαθεί από τη showbiz, έτσι έγινε ηθοποιός, τραγουδιστής, τηλεπαρουσιαστής και γενικά ένα one man show που πλέον κάνει revival όπως κάθε 90s μοντέλο μέσου του σουηδικού «Let's Dance». Δείτε τις φωτογραφίες-ρετοσπεκτίβα στο iconic μοντέλο και θυμηθείτε το male model που θέλει να στερήσει από την Έλενα Παπαρίζου την κορυφή.