H Lady Gaga παίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και το ξέρει

H Lady Gaga παίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και το ξέρει

H Gaga στη συνέντευξή της στην αμερικανική Vogue αποκαλύπτει τίτλους τραγουδιών από το επερχόμενο album της και μιλά ευθαρσώς για όλα.

Η Lady Gaga κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου της αμερικανικής Vogue και δίνει μια εκ βαθέων συνέντευξη, όπου μιλά για τη σχέση της με τους fan της, που χαρακτηριστικά αποκαλεί «little monsters», για τον εαυτό της, για το επερχόμενο album της, τις επιρροές της και τη σχέση της με τη μόδα.

Έτσι, λοιπόν η Gaga, σίγουρη για τον εαυτό της, δηλώνει πως είναι μια πολύ καλή ερμηνεύτρια, μια πολύ καλή «διασκεδαστής», μια ικανοποιητική χορεύτρια και μια από τις καλύτερες στιχουργούς. Μπορεί να ακούγεται υπερφίαλη η Gagaloo, αλλά και γιατί να είναι σεμνότυφη, όταν είναι σε περιοδεία από το Φεβρουάριο του 2009 χωρίς διάλλειμα με όλες της τις συναυλίες να είναι sold out και όταν βλέπει το όνομα της να φιγουράρει μόνιμα σε όλα τα περιοδικά έντυπα και ηλεκτρονικά.

Η Gaga, που έχει χαρακτηριστεί και ως η απόλυτη «αφέντρα» του Youtube και του Google, ενώ ο λογαριασμός της στο twitter έχει πάνω από οκτώ εκατομμύρια ακολούθους, μίλησε και για τους fans της στο πρόσωπο των οποίων βλέπει τον εαυτό της. Όπως φαίνεται, το Fame Monster έχει κατορθώσει τα «μικρά της τερατάκια» να αυξάνονται συνεχώς και να της είναι απόλυτα πιστά. Μπορεί να έχει παχύνει και να φαίνεται πολύ κουρασμένη (λογικό αφού δουλεύει ασταμάτητα), όμως αυτό δεν πτοεί τους θαυμαστές της που επικροτούν κάθε της κίνηση και την αποθεώνουν με μανία.

Όσων αφορά τη σχέση της με τη μόδα, έχει καταφέρει κάθε της εμφάνιση να είναι μοναδική. Έχοντας ως στυλίστα το Nicola Formichetti και όταν ο Karl Lagerfeld έχει δηλώσει για αυτήν πως δεν του αρέσουν οι μετριότητες και ευτυχώς η Gaga δεν έχει καμιά σχέση με αυτήν, μπορεί πια να θεωρηθεί ως το απόλυτο fashion icon.

Τελικά, αυτό που η Gaga ξέρει πολύ καλά, είναι το να πουλάει τον εαυτό της και μάλιστα ακριβά. Έχοντας βάλει έναν ολόκληρο πλανήτη να περιμένει το νέο album της που θα κυκλοφορήσει το Μάιο, ξέρει τι ακριβώς πρέπει να διαρρεύσει για να συζητιέται συνεχώς. Έτσι, λοιπόν, μας ενημερώνει πως μετά το πρώτο της single απ' το νέο album, που θα κυκλοφορήσει αύριο και ονομάζεται «Born this way» -κομμάτι που ο Elton John ονόμασε το πιο gay τραγούδι όλων των εποχών και η Gaga ισχυρίζεται πως έγραψε τους στίχους του μέσα σε δέκα λεπτά- το δεύτερο single της θα έχει τον τίτλο «Judas», ενώ στο album της, που συνολικά περιέχει δεκαεπτά τραγούδια, θα υπάρχουν τίτλοι όπως «Hair», «Bad Kids», «Government Hooker» και «Americano».

Να είστε σίγουροι πως μέχρι το Μάιο όλο και κάτι καινούριο θα μαθαίνουμε και ναι, όλοι θα πάμε να αγοράσουμε τη νέα της δουλειά, έστω και από περιέργεια.