Aγαπάμε το στυλ του hip αγοριού του Hollywood, Joseph Gordon-Levitt

Aγαπάμε το στυλ του hip αγοριού του Hollywood, Joseph Gordon-Levitt

Ένας διάσημος άντρας με στυλ που ενέκρινε και η αυστηρή μαμά σας.

Πιθανότατα να μην έχετε καταχωρήσει στα δεδομένα του εγκεφάλου σας το Joseph Gordon-Levitt ως μεγάλο αστέρα του Hollywood ακόμα και τον απολαύσατε στο Inception και στο 500 Days of Summer, αλλά αν δείτε το αγόρι με το υπέροχο στυλ και τα εξαιρετικά μικρά μάτια στην ταινία 50/50 που πρωταγωνιστεί (σ.σ. και παίζεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους) στο ρόλο του καρκινοπαθή θα καταλάβετε ότι στο σύντομα ο Ryan Gosling θα νιώθει κοντά την ανάσα στον αγώνα για την κορφή του Hollywood.

Οι περισσότερες δεν τον θυμόσαστε ως κομπάρσο στην ταινία Beethoven με το γλυκό σκυλί του Αγίου Βερνάδου, αλλά κέρδισε την προσοχή όλων ως cool έφηβος στο 10 Things i Hate About You με το ανεπιτήδευτο cool style του που τον χαρακτηρίζει ακόμα και σήμερα. Ουδέτερα χρώματα και «ήσυχες» ενδυματολογικές επιλογές με leather jackets, καλοραμμένα κοστούμια και γραβάτες είναι τα χαρακτηριστικά, κλασικά κομμάτια που προτιμά o ζεν πρεμιέ του Hollywood, οποίος θα αν δεν ήταν ηθοποιός θα μπορούσε να είναι ένας indie rock star πρώτης γραμμής (σ.σ λέμε indie rock γιατί όπως και να το κάνουμε, το στυλ του είναι preppy και "φλώρικο" γεγονός που θα έκανε κάθε fashionista φανατικό του granny look να δακρύσει από χαρά).

Η ιδιαίτερη γοητεία του που δεν περνά απαρατήρητη και ακόμα και δεν ανταποκρίνεται σε κανένα κριτήριο της υπερβολικά μάτσο αισθητικής καταφέρνει να αποδείξει πως και το γλυκό αγόρι μπορεί να βρει το δρόμο του στην καρδιά των γυναικών. Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε ιδέες για να καταφέρετε αντιγράφοντας το στυλ να κάνετε τη μαμά σας και το μπαμπά σας να συμπαθήσουν το σύντροφο σας.