Απόστολος Γκλέτσος

Απόστολος Γκλέτσος

Ο "μπαλαμός" που μας έκλεψε την καρδιά.

Ο Απόστολος Γκλέτσος δε χρειάζεται πολλές συστάσεις.
Τον πρωτογνωρίσαμε το 1998 στους «Ψίθυρους Καρδιάς» ως τον καθωσπρέπει νεαρό αρχιτέκτονα Αντώνη που μαγεύεται από την τσιγάνα Ερατώ και από τότε δε σταμάτησε να μας απασχολεί.
Μπορεί ο ίδιος να μη διακρίθηκε ποτέ για τις υψηλές του επιδόσεις στην υποκριτική τέχνη, φαίνεται όμως πως η γοητεία του και το αντρικό του ταμπεραμέντο όχι μόνο συγκίνησαν δεκάδες γυναίκες αλλά και τον κράτησαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μέχρι σήμερα.
Είτε ως σύντροφος της Μιμή Ντενίση, της Άννας Βίσση και πολλών γνωστών κυριών, είτε ως γαμπρός της Ζωής Λάσκαρη και σύζυγος για λίγες μόνο μέρες της Άννας Μαρία Λυκουρέζου, ο Απόστολος έκαψε πολλές καρδιές και έκανε αμέτρητες γυναίκες να υποκύψουν στο μάτσο look και την άγρια σχεδόν ακατέργαστη ομορφιά του.
Ο σημερινός Δήμαρχος Στυλίδας, έβρισκε πάντοτε λόγους για να παθιάζεται και να διεκδικεί. Χαρακτήρας έντονος και επιβλητικός, δε δίστασε ποτέ να πει τη γνώμη του και να ζητήσει αυτό που του αξίζει. Έτσι όταν πολύ πρόσφατα βρέθηκε να γκρεμίζει οδοφράγματα και να διαδηλώνει με τους συγχωριανούς του μπροστά από τα διόδια όχι μόνο δεν ξάφνιασε αλλά αντίθετα επιβεβαίωσε το μύθο του αρσενικού που κουβαλούσε με συνέπεια τόσα χρόνια στις στιβαρές του πλάτες.
Δεν είναι τυχαίο πως μέσα σε λίγες μόνο ώρες η δημοτικότητα του άγγιξε κόκκινο και γράφτηκαν για αυτόν απίστευτες ατάκες μέχρι και στο twitter. «Ο Γκλέτσος δεν σηκώνει τα διόδια, κατεβάζει λίγο τη Γη» και «ο Γκλέτσος μόνο ξέρει πού κρύβεται ο Παλαιοκώστας»» είναι μόνο μερικές από τις φράσεις που δε σταμάτησαν να αναμεταδίδονται με ταχύτητα φωτός από όλα τα μέσα δημόσιας δικτύωσης αναγάγοντας τον Απόστολο σε εθνικό ήρωα.
Το σκληρό αρσενικό που υπερασπίζεται τους αδυνάτους, κάνει τις γυναίκες να τον ερωτεύονται με ένα του βλέμμα και διώκει τους κακούς, είναι η απόλυτη φαντασίωση που θα κερδίζει πάντα στη συνείδηση του θεατή. Τώρα αν όλα αυτά δεν αντιστοιχούν σε έναν υπερήρωα της μικρής οθόνης αλλά πραγματώνονται στο πρόσωπο ενός γνήσιου λαΐκού άντρα της διπλανής πόρτας που τυχαίνει ναι είναι και κούκλος, δεν έχουμε παρά να κάνουμε το σταυρό μας και να ευχηθούμε να μας αδικήσει και εμάς το ελληνικό κράτος προκειμένου σαν άλλος Batman να τρέξει να μας σώσει και που ξέρετε ίσως και να μας ερωτευτεί!
«Απόστολε είσαι ο 13ος Γκλέτσος»!