Sugar daddy συναγερμός: Είναι ο Bruce Willis στα 57 πιο sexy από ποτέ;

Sugar daddy συναγερμός: Είναι ο Bruce Willis στα 57 πιο sexy από ποτέ;

Δεν είναι μόνο σκληρός για να πεθάνει, αλλά και για να γεράσει. Δείτε τον κύριο Bruce Willis στα 57 του και θα καταλάβετε.

Ο Bruce Willis δεν είναι ο τυπικός άντρας που κοντεύει τα 60. Δεν μοιάζει να έχει περάσει ούτε μια μέρα από τότε που άγγιξε τα 40. Κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι έχει παιδιά που έχουν προ πολλού ενηλικιωθεί και πως σε αυτή την ηλικία μπορεί να κρατά στοργικά στην αγκαλιά του το νεογέννητο μωρό του. Και κάποιος θα δυσπιστούσε αν του λέγαμε ότι μήνυσε την Apple επειδή δεν μπορεί να κληροδοτήσει στα παιδιά του όλη τη μουσική που έχει αγοράσει από το iTunes. Και όμως, όλα τα παραπάνω είναι αλήθεια για τον διάσημο μπαμπά και male icon του Hollywood.

Το γυμνό εξώφυλλο που έκανε στο W με τη δεύτερη γυναίκα του Emma Heming είναι αρκετό για να πείσει όσους αμφιβάλλουν ότι ο Bruce, ο οποίος κάποτε αναστάτωνε τις γυναίκες στο "Πολύ σκληρός για να πεθάνει" έχει ακόμα την ικανότητα να προκαλεί το ίδιο συναίσθημα και μάλιστα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τώρα που κατέχει τη γοητεία της εμπειρίας. Σε συνδυασμό με την αμύθητη περιούσια που έχει συσσωρεύσει από τα χρόνια στο προσκήνιο, αλλά το super cool attitude που αποδεικνύεται από τις σχέσεις του με την πρώην γυναίκα του Demi Moore, είναι ίσως ο πλέον περιζήτητος άντρας στον πλάνητη.

Δυστυχώς κορίτσια το μοντέλο Emma Heming πρόλαβε να τον καπαρώσει εδώ και 3 χρόνια και τώρα που του έκανε την τρίτη μία κόρη πιθανότατα θα την κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα. Έτσι δείτε την gallery και παρηγορηθείτε με τις φωτογραφίες του

Διαβάστε περισσότερα:
Bruce Willis: Απειλεί να αφήσει άφραγκες τις κόρες του αν δεν τα βρουν με την μητέρα τους
Η πρώτη βόλτα της νεογέννητης κόρης του Bruce Willis για ψώνια!