Οι Καρντάσιαν είναι φίλοι μας

Οι Καρντάσιαν είναι φίλοι μας

Πρώτα απ᾽ όλα να σας πω κάτι για να μην έχουμε απογοητεύσεις. Αυτές τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας δεν θα γράψουμε κακίες απ᾽ αυτή τη στήλη. Μόνο αποθέωση και μετάνοια μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη. Από την άλλη Δευτέρα πάλι έχουμε χρόνο να κάνουμε το κάρμα μας κουδούνι...

Ψάχνοντας να βρω λοιπόν ποιοί είναι οι θετικοί άνθρωποι αυτή την εβδομάδα είδα σύσσωμη την οικογένεια Καρντάσιαν να κάνει την καλύτερη τζάμπα διαφήμιση στην Ελλάδα. Αυτά που γράφουν στα τουίτερ τους, οι φωτογραφίες που ανεβάζουν από την Ελλάδα δείχνοντας υπέροχα τοπία, οι εικόνες διασκέδασης που μοιράζονται με τα εκατομύρια των θαυμαστών τους και κυρίως η ακομπλεξάριστη, χαλαρή εικόνα της Κιμ Καρντάσιαν, της πιο αληθινής εγκύου που έχουμε δει τελευταία. Που ούτε κρύβεται, ούτε ντρέπεται για τα κιλά της και τα πρησμένα της πόδια και που αποκλείεται να παίρνει εξαγριωμένη στα περιοδικά ζητώντας να τη ρετουσάρουν.

Κατά πάσα πιθανότητα αυτή είναι η επιτυχία του ριάλιτι της οικογένειας. Η ωμή αλήθεια. Η έλλειψη ρετούς. Το τσαλάκωμα. Ακόμη και η ξεφτίλα. Αυτό είναι που κάνει τον κόσμο να τις λατρεύει. Και είναι και το παράδειγμα για όλες τις ρετουσαρισμένες Ελληνίδες της σόου μπίζνες με τα πλαστικά χαμόγελα και την αγωνία της δίαιτας και του σολάριουμ, που αντί να κοιτάξουν την πραγματική εικόνα τους στον καθρέφτη βλέπουν την φωτογραφία τους στα περιοδικά και νομίζουν ότι έτσι είναι στα αλήθεια.

Η Κιμ Καρντάσιαν απο την άλλη, που μόνο να την ευχαριστούμε μπορούμε μετά από αυτό το free promotion της Ελλάδας σε όλον τον κόσμο, είναι πολύ πιο αληθινή και χαλαρή από την τελευταία Ελληνίδα τραγουδίστρια. Κι ας μην μπορεί να φορέσει τακούνια και ας φαίνεται χάλια με το μίνι και τα πρησμένα οπίσθια. Κιμ Καρντάσιαν είσαι πολύ φίλη μας. Κι εσύ και όλο σου το σόι.