Τα καλά νέα από τα Mad Video Music Awards

Τα καλά νέα από τα Mad Video Music Awards

Τι ξεχωρίσαμε από τη χθεσινή βραδιά

Δεν λέω, υπάρχουν και κακά νέα, αλλά δεν είναι για να τα συζητάμε τώρα με τέτοιο καύσωνα και όντες όλοι μέσα στην τρελή χαρά από την επιτυχία των βραβείων χθες βράδυ.

Το πρώτο καλό νέο είναι ότι είμαστε όλες μια Βασίλω και όπου γάμος και χαρά είμαστε μέσα. Αυτό υπονοεί ότι όλοι μας κρατάμε την αισιοδοξία μας ζωντανή και παρά τα γύρω δυσοίωνα αρπάζουμε πάντα την ευκαιρία για ένα καλό γλέντι.

Το άλλο καλό νέο είναι ότι σε μια χρονική περίοδο όπως αυτή που όλα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και ακόμη και οι καλύτερες ιδέες θυσιάζονται ένεκα της κρίσης, τα βραβεία Mad έχουν καταφέρει να γίνονται κάθε χρόνο και καλύτερα κι αν όχι αυτό, τουλάχιστον δεν έχουν γίνει ποτέ χειρότερα.

Το τρίτο καλό νέο είναι ότι υπάρχει μια κάποια ελληνική μουσική βιομηχανία, όπως επίσης ότι υπάρχει και μια κάποια ελληνική βιομηχανία μόδας. Οι περισσότεροι που πέρασαν από το κόκκινο χαλί φορούσαν, είτε ρούχα ελλήνων σχεδιαστών, είτε ρούχα ελληνικών εταιρειών.

Και υπάρχει κι ένα τέταρτο καλό νέο. Όλοι μα όλοι κατάλαβαν, ότι οι γελοιότητες και οι υπερβολές που συνόδευαν τα προηγούμενα χρόνια όλα τα φεστιβάλ, τα πάρτι, τις δεξιώσεις κι όλα αυτά τελείωσαν και η αληθινή χαρά πήρε τη θέση της δήθεν ευτυχίας.

Το τελευταίο καλό νέο απ όσα μπορώ να μετρήσω είναι ότι οι καινούργιοι έλληνες είναι μια χαρά παιδιά!