Χολίδης-Νομικού & Καγιά-Κριθαριώτης: Χωρισμένοι στα social media

Χολίδης-Νομικού & Καγιά-Κριθαριώτης: Χωρισμένοι στα social media

Η Lady D σχολιάζει

Καταλαβαίνω πως όταν ένα ζευγάρι χωρίζει ο καθένας από τους χωρισμένους θα βγει έξω με τους φίλους του, θα προσπαθήσει να διασκεδάσει, θα πάει διακοπές και θα κάνει οτιδήποτε για να μην κλειστεί στο σπίτι.

Όλοι μας το κάναμε άσχετα αν κρυφά στο αυτοκίνητο ακούγαμε από Καρβέλα μέχρι Γονίδη όντας σίγουροι ότι τα καψουροτράγουδα γράφτηκαν αποκλειστικά για μας. Από αξιοπρέπεια βέβαια, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο λέγαμε ότι ένα σκουπιδάκι είχε μπει στο μάτι μας και δηλώναμε τρισευτυχισμένοι για την υπέροχη μοναχική ζωή που μας περίμενε γεμάτη ερωτικές εκπλήξεις και περιπέτειες.

Όταν είσαι διάσημος βέβαια και έχεις και λογαριασμό στο τουίτερ, τα πράγματα αλλάζουν. Οι φωτογραφίες με τον τρισευτυχισμένο εαυτό σου να παρτάρει γίνονται εξώφυλλο σε περιοδικό και ξεφεύγουν πολύ από τον στενό σου φιλικό κύκλο. Οι συζητήσεις για τις αιτίες του χωρισμού σου είναι δημόσιες και τα λόγια παρηγοριάς έρχονται ακόμη και από αγνώστους.

Φυσικά για όλο αυτό που συμβαίνει δεν φταις εσύ. Είναι τέτοια η επιρροή των social media στα media που το τόσο (μικρό) γίνεται τόοοοσο (μεγάλο) σε χρόνο μηδέν.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν αν τυχόν είσαι χωρισμένος celebrity με λογαριασμό στο twitter; Τίποτα. Απλά να είσαι όσο πιο διακριτικός μπορείς. Και να ελπίζεις να σε σεβαστούν.