Η αληθινή Κατερίνα Καινούργιου, η ώριμη JLo και… τρίχες γυναίκα τρίχα πάντα!

Η αληθινή Κατερίνα Καινούργιου, η ώριμη JLo και… τρίχες γυναίκα τρίχα πάντα!

Social media, νέες σχέσεις και η ωραιότερη γυναίκα όλων των εποχών. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Καλοκαίρι σημαίνει ζέστη. Και μόλις η θερμοκρασία ανέβει, μερικά πράγματα πρέπει να γίνονται. Όπως οι βόλτες στις παραλίες, τα σχέδια των διακοπών, τα κοντά φορεματάκια (για τις γυναίκες) και το χαλαρό (έως ανύπαρκτο) make up.

Και μπορεί τα πρώτα να μην τα είδαμε πολύ τη περασμένη εβδομάδα, αλλά η απουσία του make up έκανε εντύπωση. Όπως στη φωτογραφία που ανέβασε η Μαίρη Συνατσάκη στο Instagram - αν και θα πω την αλήθεια, λάτρεψα τον σκύλο της.

Χωρίς έντονο make up πάντως εμφανίστηκε στο Instragram και η Κατερίνα Καινούργιου και έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ ωραίο πρόσωπο. Βέβαια ποτέ δεν είχαν αμφιβολίες για αυτό. Άλλωστε στα τόσα ρεπορτάζ που έχουν γραφτεί για εκείνη κανείς δεν το αμφισβήτησε ποτέ. Για τα υπόλοιπα δεν παίρνουμε όρκο. Δεν τα είδαμε στη φωτογραφία στο Instagram.

Και ξαφνικά οι γυναίκες δικαιώνονται. Ξέρεις που λένε ότι εμείς οι άνδρες έχουμε ένα θεματάκι με το γούστο και το τι επιλέγουμε. Το γνωστό ανδρικό περιοδικό FHM ανακύρηξε ως την πιο ωραία γυναίκα όλων των εποχών την Rachel Stevens. Το θέμα βέβαια δεν είναι ότι δεν τη γνωρίζουμε, αλλά ότι σίγουρα δεν είναι από τις πιο ωραίες που έχουμε δει στα περιοδικά.

Βέβαια, όπως λέει και ένας γνωστός μου, η ομορφιά είναι υποκειμενική. Ιδιαίτερα όταν σβήσουν τα φώτα. Άνδρες... όχι και τόσο άβυσσος το μυαλό τους!

Νέος σύντροφος για τη Jennifer Lopez. Και δεν θα πιστεύαμε ότι θα το λέγαμε ποτέ αυτό, αλλά η JLo φαίνεται να ωρίμασε - και στο μυαλό, γιατί στην ηλικία έχει ωριμάσει εδώ και καιρό.

Γιατί το λέμε αυτό; Μα το νέο της αμόρε είναι στα 34 του! Που είναι οι εποχές που έβγαινε με τους 20χρονους; Αχ, τη χάσαμε τη MILF πατριώτες.

Και είχαμε καιρό να ασχοληθούμε με αυτή την οικογένεια. Έλα καλέ, για την οικογένεια Kardashian λέω, που το μάτι μου πήρε κάπου ένα θέμα με τίτλο «Χαμός στην οικογένεια Kardashian: Ποιο μέλος της είναι εθισμένο στα ναρκωτικά;».

Η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό μου είναι πως όλοι οι Kardashian πρέπει να τα παίρνουν τα drugs τους - τόση βλακεία δεν εξηγείται διαφορετικά. Βέβαια μετά το είδα διαφορετικά. Δεν ξέρω ποιος παίρνει ναρκωτικά, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα εκατομμύρια τηλεθεατών που βλέπουν το reality τους, μια γραμμούλα θα πρέπει να την κάνουν. Ένα τσιγαράκι βρε αδερφέ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά τόση μεγάλη τηλεθέαση.

Με ενδιαφέρον διάβασα ένα άρθρο στο Queen «Δείτε για ποιο λόγο δεν θα ξύριζαν οι γυναίκες τα πόδια τους...».

Βέβαια το άρθρο θα μπορούσε να έχει και έναν εναλλακτικό τίτλο: Δείτε για ποιο λόγο οι γυναίκες δεν θα έβρισκαν με τίποτα γκόμενο...