Δανάη Μπάρκα: Το ντεμπούτο στην τηλεόραση, το νέο hair look και ο κορονοϊός (video)

Δανάη Μπάρκα: Το ντεμπούτο στην τηλεόραση, το νέο hair look και ο κορονοϊός (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και τη Δανάη Μπάρκα.

Ένα υπέροχο βράδυ Τετάρτης περάσαμε στις 2 Δεκεμβρίου έχοντας παρέα τη διευθύντρια του Queen, Δέσποινα Καμπούρη, και τη Δανάη Μπάρκα μέσα από το Instagram live του Queen. Η νεαρή παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για τη νέα πραγματικότητα που ζει ως κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής του Mega, «Πάμε Δανάη», για τον κορονοϊό, για τον σύντροφό της, για το αν θέλει να κάνει οικογένεια, για το νέο της hair look και για τον ρόλο της φιλίας στη ζωή της.

Η Δανάη Μπάρκα, αρχικά, δήλωσε πολύ χαρούμενη με το νέο της ξεκίνημα στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως αφήνει ελεύθερο τον εαυτό της και εκφράζει όλα τα συναισθήματά της στην εκπομπή. Όταν της έγινε η πρόταση αγχώθηκε, αλλά της αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο και έτσι αποφάσισε να πει το «ναι». Επίσης, αποκάλυψε πως περνάει φανταστικά με την ομάδα της και πως με όλους τους συνεργάτες της έχει ταιριάξει πάρα πολύ.

H νεαρή παρουσιάστρια-μετά από απαίτηση των θεατών του live- είπε τα πάντα και για το νέο hair look της. Αποκάλυψε πως δεν έκοψε καρέ τα μαλλιά της, απλά αφαίρεσε τις τρέσες. Είπε, μάλιστα, πως της αρέσει πολύ αυτή η εικόνα και πως νιώθει τέλεια με το bob haircut.

Η αγαπημένη Δανάη μίλησε, όμως, και για τη φιλία στη ζωή της. Όπως είπε, οι φίλοι και οι φίλες της είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής της και οι κολλητές της φίλες είναι στο πλάι της από την εποχή που πήγαινε στο Λύκειο. Σχεδόν δέκα χρόνια, δηλαδή.

Δε δίστασε, όμως, να μιλήσει και για τον σύντροφό της με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και οκτώ χρόνια. Η Δανάη αποκάλυψε πως, επειδή έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις καθημερινά, προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να του δείχνει την αγάπη της και να είναι κοντά του. Επίσης, δήλωσε πως θα ήθελε κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνει τη δική της οικογένεια και να αποκτήσει παιδί. Δεν το σκέφτεται, όμως, άμεσα μιας και θέλει να δώσει όλη την προσοχή της στην καριέρα της.

Τέλος, η Δανάη Μπάρκα μίλησε και για τον κορονοϊό αποκαλύπτοντας πως στο πρώτο lockdown είχε όλα τα συμπτώματα, όπως πυρετό και έντονο βήχα. Δεν έκανε ποτέ το τεστ, βέβαια, και έτσι δεν μπορεί να είναι σίγουρη αν πέρασε Covid-19. Πάντως, στην προκειμένη φάση προσέχει πάρα πολύ και οι μετακινήσεις της είναι μόνο σπίτι-δουλειά και πάλι πίσω.

Για να δεις όλη τη συνέντευξη, αρκεί να πατήσεις το play και να απολαύσεις τη συζήτηση της Δέσποινας με τη Δανάη.

https://www.instagram.com/p/CITmeb0jtwC

Διάβασε ακόμα: Όλγα Φαρμάκη: Η εγκυμοσύνη, το φύλο και το όνομα του μωρού, και η συμμετοχή στο Survivor (video)