Η Νατάσα Μποφίλιου είναι αποφασισμένη να λέει αυτά που πιστεύει και είναι έτοιμη και για το τίμημα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Νατάσα Μποφίλιου είναι αποφασισμένη να λέει αυτά που πιστεύει και είναι έτοιμη και για το τίμημα

Η ερμηνεύτρια σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Queen.gr μιλά για τα χρόνια εκείνα που υπήρξαν τα σημαντικότερα προσωπικά και επαγγελματικά, αλλά και για τις κριτικές που γράφονται και ακούει σε όσα πιστεύει. 

Η Νατάσα Μποφίλιου έχει καταγραφεί με έναν αυθόρμητο τρόπο τα τελευταία χρόνια στο υποσυνείδητό μας. Αγαπήσαμε, ονειρευτήκαμε, συγκινηθήκαμε, βάλαμε το νου μας σε μία άλλη σκέψη με τα τραγούδια της. Στην δεκαετία 30 με 40 που με τόσο όμορφο τρόπο διανύει, μιλά αποκλειστικά στο Queen.gr στα πλαίσια του αφιερώματος μας για τις 5 εποχές της Εύας, για αυτά τα χρόνια που υπήρξαν μάλιστα κομβικά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

bofiliou copy

«Πήγαν όλα όπως τα ονειρευόμουν»

Με ένα τρόπο μαγικό και ενδεχομένως καρμικό, η Νατάσα ακολούθησε τον δρόμο του τραγουδιού για τον οποίο λες και ήταν από πάντα προορισμένη. Κάθε τραγούδι της είναι μία μικρή μαγική ιστορία και κάθε ιστορία δημιουργεί με τα χρόνια έναν ολόκληρο κόσμο. Σε αυτόν τον κόσμο, έχει μαζί τους πιστούς της φίλους, τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο και αποτελούν μαζί αυτή την αχώριστη θαυματουργή τριάδα, που ξεκίνησε να αλλάζει όσα γνωρίζαμε στον χώρο της μουσικής. Εδώ και μερικές εβδομάδες - και θα συνεχίσει και μετά το Πάσχα - η ερμηνεύτρια είναι στην σκηνή του Vox όπου παίρνει υπόσταση η «Εποχή του θερισμού», το άλμπουμ που αν και κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των ακροατών. Όπως λέει χαρακτηριστικά στην συνέντευξή μας, αυτή η δεκαετία που σε λίγα χρόνια θα αλλάξει, υπήρξε η σημαντικότερη της ζωής της, γιατί σε αυτήν ανατράφηκε, της έφερε την συνειδητότητα, επιβεβαίωσαν τους κόπους, την επιθυμία και την λαχτάρα. Και συμπλήρωσαν την ευτυχία της με το γάμο της. Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε και το τι απαντά για τις κριτικές που δέχεται κατά καιρούς για τις απόψεις της, για τα στερέοτυπα και για την μαγική αύρα της σκηνής και για όσα ονειρεύεται να κάνει τα επόμενα χρόνια.

Photo credits: Κώστας Αυγούλης / Λαμπρινή Γεωργίου

Υγ. Eυχαριστούμε πολύ για την ευγενική φιλοξενία το ξενοδοχείο New Hotel