Έτσι απλά και άμεσα θέλω να σου συστηθώ

Κάτια Δέδε
Έτσι απλά και άμεσα θέλω να σου συστηθώ

Γειά σου! Είμαι η Κάτια!

Μια νέα δυναμική αρχή για μένα το Queen.gr!

Και εννοώ δυναμική γιατί από εδώ και στο εξής θα έχουμε έναν καινούριο, πιο άμεσο τρόπο επικοινωνίας. Θα σου εκφράζω με κάθε ειλικρίνεια τις σκέψεις μου και θα απαντώ σε κάθε απορία σου μέσα από το blog μου Katia’s Clicks & Tricks γιατί…..κάπως έτσι απλά έγινα κι εγώ μια #queennette!

Ο περισσότερος κόσμος που ίσως με ξέρει, αναγνωρίζει την ιδιότητά μου ως μοντέλο – φυσικά! Άλλωστε είναι ένα επάγγελμα που αγάπησα πολύ και με αγάπησε και εκείνο λιγάκι νομίζω – υπάρχουν όμως και άλλες πτυχές που γνωρίζουν μόνο λίγοι.

Θα σου πω λοιπόν λίγα πραγματάκια για μένα που δεν τα έχω μοιραστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Το μόντελινγκ προέκυψε εκεί γύρω στα 18, κάπως σαν ένα παραπάνω χαρτζιλίκι, κάπως σα μια νέα εμπειρία, τελικά εξελίχθηκε σε μεγάλο πάθος και φυσικά έγινε ο κύριος επαγγελματικός μου προσανατολισμός.

Τα ταξίδια που έκανα χάρη σε αυτήν τη δουλειά, τα μέρη αλλά και οι άνθρωποι που γνώρισα ήταν ένα σχολείο για μένα. Κυριολεκτικά!

Καθ’όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής μου πορείας ως μοντέλο καλλιέργησα συγχρόνως τη ματιά του δημιουργού. Έμαθα να βλέπω και να μαθαίνω σιωπηλά παρατηρώντας τους φωτογράφους πώς δουλεύουν, πώς διαχειρίζονται το φως και πώς προκύπτει το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι αποφάσισα πολύ σύντομα να δώσω Πανελλήνιες και να σπουδάσω Γραφιστική στο Δυτικό Πανεπιστήμιο Αθηνών γιατί θεώρησα ότι η Σχολή αυτή έχει τις καλύτερες βάσεις στο κομμάτι των εφαρμοσμένων τεχνών και θα με βοηθούσε να εξελιχθώ ακόμη περισσότερο.

Τώρα, θα με δεις να υποδύομαι διάφορους ρόλους. Σήμερα μπορώ να σου παρουσιαστώ ως μοντέλο και αύριο να ψάχνω το κατάλληλο κλικ για να εκφράσω τη δική μου ματιά.

Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω στους πιο περίεργους προορισμούς, να γνωρίζω ιδιαίτερους ανθρώπους, να τολμώ να κάνω πράγματα που ίσως φοβάμαι και να δοκιμάζω τα όριά μου.

Μαζί σου θα μοιράζομαι στιγμές της καθημερινότητάς μου, θα σου γράφω για τα ταξίδια μου, θα σου εκμυστηρεύομαι τις πιο περίπλοκες σκέψεις μου αλλά και οτιδήποτε αποτυπώνω με τη κάμερά μου!

Ανυπομονώ!

#KatiasClicksandTricks

Υ.γ Περιμένω τα μηνύματά σου αλλά και τις εντυπώσεις σου στο instagram μου