Ανακάλυψα τον πιο ειδυλλιακό προορισμό για ήσυχες διακοπές τον Αύγουστο

Κάτια Δέδε
Ανακάλυψα τον πιο ειδυλλιακό προορισμό για ήσυχες διακοπές τον Αύγουστο

Βack to basics ή αλλιώς πώς ένιωσα ξανά φοιτήτρια!

Αναρωτιέμαι τόσες μέρες τι να σου γράψω...

Ένα θέμα που με απασχολεί αυτόν το καιρό, εκτός από τα διάφορα σημαντικά κατά καιρούς για τα οποία τρέχουμε όλοι, είναι ο καταλληλότερος προορισμός για τώρα τον Αύγουστο.

Περίεργα τα πράγματα φέτος, κάπως πάνω που ξεμουδιάσαμε μετά τη καραντίνα και τον περιορισμό κάπως ξαναπεριοριζόμαστε, και πού να πας; Ποιος να είναι άραγε ο καταλληλότερος προορισμός για τις θορυβώδης μέρες του 15αύγουστου; Πώς να διαχειριστείς αυτές τις μέρες με ασφάλεια, πού να βγεις και πώς να διασκεδάσεις διατηρώντας τους κανόνες μεν αλλά συγχρόνως να χαλαρώσεις, γιατί κατά βάθος δε θες τώρα κάθε δευτερόλεπτο να έχεις στο νου σου τα τί και πώς και να και αντισυπτικά και πάει λέγοντας.

Οι επιλογές μου φέτος θύμισαν λιγάκι φοιτητικές εποχές, τότε που τα καλοκαίρια καθόμουν όλη μέρα σε μια παραλία κάτω από ένα αντίσκηνο, έτρωγα καρπούζι και το βράδυ με έβρισκε ξανά με τη παρέα μου στην άμμο να χαζεύω τα άστρα με λίγο τσιπουράκι και μεζεδάκι και να λέω διαφορες ιστορίες και παραμύθια.

Επέλεξα λοιπόν να φύγω για λίγες μέρες προς τη Βόρεια Εύβοια, η αλήθεια είναι πώς δεν είχα ξαναπάει, με σκοπό να κατασκηνώσω με τη παρέα μου για ένα βράδυ σε μια παραλία – δε τα κάνω πια αυτά, νιώθω πως έχω μεγαλώσει-! Θέλω το υπέροχο δωμάτιό μου, με το room service, air condition κλπ κλπ.

Τελοσπάντων το τόλμησα, ένα βράδυ θα ήταν!

kkk

Επιλέξαμε μια ήσυχη παραλία με άμμο, χωρίς καθόλου στοιχεία ανθρώπινης παρέμβασης.

Ο ήχος της θάλασσας σε συνδυασμό με την ησυχία της νύχτας, η μυρωδιά του τοπίου και η θέα, που όταν το μάτι συνηθίζει το σκοτάδι, μπορείς να δεις τα αστέρια τόσο ξεκάθαρα είναι ποιότητες που συνδυάζονται και δημιουργούν αναμνήσεις γεμάτες απλότητα, γίνονται τόσο διαφορετικές από οτιδήποτε άλλο έχεις συνηθίσει.

Ένα ψυγειάκι με προμήθειες, αντικουνουπικό, ένα απλό φουσκωτό στρωματάκι για να κοιμάσαι άνετα στη σκηνή και αντηλιακά είναι τα μόνα απολύτως απαραίτητα εφόδια που όμως είναι τα μόνα που πραγματικά χρειάζεσαι.

kkkatia
hlidaysss

Γιατί ουσιαστικά δε χρειάζονται πολλά για να περάσεις υπέροχα τις διακοπές σου. Μόνο καλή παρέα και ένα απόλυτο μέρος!

Αυτά τα απλά, αθώα και όμορφα είναι που μου θύμισαν ξανά τι πραγματικά έχει αξία στις μέρες μας.

Μοιράσου μαζί μου τις απόψεις σου, πρότεινέ μου τις δικές σου ιδέες και μέρη που θα ήθελες να επισκεφθώ και να τα δεις μέσα από το blog μου katiasclicksandtricks.

Instagram: katia_dede