Παλεύει στην εντατική για τη ζωή του ο Νίκος Κουρής στα Παιχνίδια Εκδίκησης: Το σοβαρό ατύχημα
Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου για την τελευταία της πράξη. Στα Παιχνίδια Εκδίκησης ο Άγης ζει έναν πραγματικό εφιάλτη μετά το διαζύγιό του.
Τα Παιχνίδια Εκδίκησης επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 για τον 4ο και τελευταίο τους κύκλο, όπου κάθε επεισόδιο είναι και μία μικρή περιπέτεια.
Για τον Νίκο Κουρή ως Άγη είναι ένας εφιάλτης. Πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο τις δολοπλοκίες το και τα ψέμματά του.
Η Μελίνα Κόντη με νέο look αλλά και έναν νέο έρωτα στα Παιχνίδια Εκδίκησης
Σε δίλημμα η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον Άγη που παλεύει για τη ζωή του στην εντατική
Η ιστορία στα Παιχνίδια Εκδίκησης ξεκινά από τη σκηνή του φινάλε του προηγούμενου κύκλου το καλοκαίρι. Δηλαδή με την αναμέτρηση της Μελίνας Κόντη ως Μάγιας και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου ως Μαρίνας.
Η Μάγια καταλαβαίνει πλέον ότι όσα της είπε η Μαρίνα για τον Άγη και τις πλεκτάνες του είναι αλήθεια και παίρνει την απόφαση μετά από έναν καυγά τους να μετακομίσει με την κόρη τους στο πατρικό της.
Εδώ όμως αναλαμβάνει να ηρεμήσει τα πνεύματα η μητέρα της. Η Βάνα δεν θέλει να εκνευρίσει τον σύζυγό της Μάρκο γιατί με την εκρηκτική το προσωπικότητα θα φτάσει τα πράγματα με τον γαμπρό του στα άκρα.
Είναι όμως αργά για διορθωτικές κινήσεις και η Μάγια αναγκάζεται να πει στον πατέρα της όλη την αλήθεια και να ζητήσει την πλήρη στήριξη από τον πατέρα της για το διαζύγιό της.
Όμως ο Άγης δεν θα μας έχει δείξει ακόμη όλο του το ταλέντο στις δολοπλοκίες. Όχι μόνο δεν θέλει να απολυθεί, αλλά απειλεί όλη την οικογένεια της γυναίκας του, πως θα αποκαλύψει διάφορες δικές τους παρανομίες μέσα στην εταιρεία. Επιδιώκει έναν οικονομικό συμβιβασμό.
Δεν θα πάρει τίποτε όμως και σύντομα θα γίνει η σκιά το εαυτού του. Αποκομμένος και από τα δύο του παιδιά και τις δύο πρώην συζύγους του, σύντομα θα πάθει κατάθλιψη και θα ξεκινήσει τις καταχρήσεις.
Αυτές θα τον οδηγήσουν στην εντατική. Γιατί ένα βράδυ αναζητώντας τα χαπιά του θα γλιστρήσει και θα χτυπήσει σοβαρά.
Ο Άγης μεταφέρεται στην εντατική και η Μαρίνα θα του σταθεί όσο μπορεί ως γιατρός. Μέσα της υπάρχει μία συμπόνια, γιατί σκέφτεται το πόσο θα πληγωθεί ο γιος τους από την εικόνα του πατέρα του.
Ο Κωστής θα αργήσει να πληροφορηθεί πως ο πατέρας του δίνει μία πραγματική μάχη για να μείνει ζωντανός.
