Η Sophia Loren δίνει την εξήγησή της για την πιο θρυλική φωτό στην ιστορία του Hollywood

Γωγώ Φούντα
Η Sophia Loren δίνει την εξήγησή της για την πιο θρυλική φωτό στην ιστορία του Hollywood

Αποκάλυψη τώρα

Η αλήθεια είναι ότι οτιδήποτε έχει να κάνει με τους stars του παλιού αμερικάνικου κινηματογράφου, αποκτά αυτομάτως ιδιαίτερη αξία και γίνεται κλασικό. Από ταινίες, αντικείμενα, φράσεις που μπορεί να έχουν πει, μέχρι και φωτογραφίες, οι οποίες μπορεί να δείχνουν μία αυθόρμητη πόζα, αλλά να έχουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, που τελικά να γίνονται θρυλικές!

Μία τέτοια είναι και η ιστορική φωτογραφία της Sophia Loren και της Jayne Mansfield, η οποία τραβήχτηκε το 1957 σε ένα coctail party, και χωρίς φυσικά κανείς να γνωρίζει έμελλε να γίνει η πιο διάσημη και ιντριγκαδόρικη φωτογραφία στα χρονικά του Hollywood! 57 χρόνια μετά λοιπόν, η διάσημη ιταλίδα ηθοποιός, ανοίγει την καρδιά της και εξηγεί το γεμάτο απορία και αποστροφή βλέμμα της με επίκεντρο το τεράστιο στήθος της Jayne.

«Ένιωθα ότι οι ρώγες της θα πεταχτούν στο πιάτο μου», λέει. «Είχα τρομοκρατηθεί! Στο πρόσωπό μου φαίνεται ξεκάθαρα ο τρόμος. Πίστευα ότι το φόρεμά της θα εκραγεί και θα ξεχυθεί ολόκληρη στο τραπέζι», ολοκλήρωσε τα... όμορφά της λόγια η 80χρονη πρώην σεξοβόμβα.

Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε, οι κακιούλες δεν ευδοκιμούν μόνο στις απλές γυναικείες παρέες, αλλά ακόμα και στη χρυσή εποχή του Hollywood! Τελικά δεν θα αλλάξουμε ποτέ, κάτι που μάλλον είναι και μέρος της γοητείας μας.

Διαβάστε ακόμη:

Μέσα στο υπερπολυτελές σπίτι της Marilyn Monroe!

Η ώρα της αλήθειας: Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τις αψεγάδιαστες πόζες στο Instagram;

Αν οι πριγκίπισσες της Disney ήταν... υπαρκτές, μάλλον δεν θα ήταν και οι καλύτερες φίλες!