Ελπίζουμε να είναι ψέμα: Η 26χρονη που αντιμετωπίζει την πιο βαριά κατηγορία στα χρονικά

Ελπίζουμε να είναι ψέμα: Η 26χρονη που αντιμετωπίζει την πιο βαριά κατηγορία στα χρονικά

Προσποιήθηκε ότι έχει καρκίνο για να...

Η αλήθεια είναι ότι η κοινωνία στην οποία ζούμε, δεν είναι ούτε ιδανική ούτε καν φυσιολογική και φιλόξενη. Καθημερινά, ερχόμαστε αντιμέτωποι με άσχημες ειδήσεις και συμπεριφορές, κάποιες τις υιοθετούμε ακόμα κι εμείς οι ίδιοι, με αποτέλεσμα δυστυχώς, όσο μεγαλώνουμε να δυσκολευόμαστε να εμπιστευτούμε τον οποιοδήποτε.

Belle1 042f7

Μόλις ανακαλύψαμε λοιπόν, μία γυναίκα, την οποία από δω και πέρα, λογικά δε θα μπορέσουν να ξαναεμπιστευτούν ούτε οι πολύ δικοί της άνθρωποι και μάλιστα με σοβαρή αιτία! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Belle Gibson είναι blogger και συγγραφέας από την Αυστραλία. Κάτι σαν την Martha Stewart ένα πράγμα, αλλά μόλις 26 ετών. Η Belle λοιπόν, είχε ανακοινώσει λίγα χρόνια πριν, ότι πάσχει από καρκίνο στο κεφάλι και μάλιστα σε τελικό στάδιο! Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, εκτός του ότι οι θαυμαστές της την είχαν στηρίξει πάρα πολύ, η ίδια είχε αναλάβει να συγκεντρώνει χρήματα προκειμένου να τα δωρίζει σε ιδρύματα και νοσοκομεία.

Και τώρα, λίγα μόλις χρόνια μετά, ανακοινώνει ότι η ασθένειά της, θεραπεύτηκε πλήρως, και μάλιστα χωρίς ποτέ να λάβει κάποια φαρμακευτική αγωγή ή θεραπεία. Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, όλο αυτό κίνησε την περιέργεια κάποιων, οι οποίοι συνδύασαν κάποια γεγονότα και τελικά κατέληξαν να αμφισβητήσουν το αν η κοπέλα υπήρξε ποτέ άρρωστη.

bellgibson-720x547 8288c

Το κερασάκι στην τούρτα, ήταν το γεγονός, ότι οι δωρεές στα ιδρύματα, που η ίδια είχε προαναγγείλει, δεν έγιναν ποτέ, με την ίδια πλέον να αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για απάτη. Μία ανατριχιαστική ιστορία, η οποία ελπίζουμε να είναι ψέμα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Uma Thurman μας δείχνει το σώμα της & αποδεικνύει ότι δεν τα πάει καλά με τις πλαστικές

Καλέ πόσο μεγάλωσε: Η Suri Cruise δεν είναι πια το μικρό χαριτωμένο κοριτσάκι που ξέραμε

Τους ματιάσαμε! Το πιο καυτό ζευγάρι της showbiz περνάει κρίση