10 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να προετοιμαστείς για το φθινόπωρο

10 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να προετοιμαστείς για το φθινόπωρο

10 απλά μυστικά για να υποδεχτείς τη νέα εποχή με super διάθεση

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν κι έτσι σε λίγες μόλις μέρες θα πρέπει να αποχαιρετίσουμε το φετινό καλοκαίρι. Για να μην αποκτήσεις, όμως τα... «blues» του φθινοπώρου, δες παρακάτω 10 τρόπους για να προετοιμαστείς σωστά για τη σεζόν που έρχεται:

  1. Κάνε μια λίστα με τους στόχους που θέλεις να έχεις πετύχει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.
  2. Οργάνωσε τη ντουλάπα σου. Θα βρεις κομμάτια που αγαπάς και είχες ξεχάσει πως είχες και θα υποδεχτείς το φθινόπωρο με στυλ.
  3. Βάλε στο καθημερινό σου πρόγραμμα τη σωστή διατροφή και την άσκηση. Πάρε την απόφαση πως το καλοκαίρι του 2016 θα σε βρει πιο fit από ποτέ!
  4. Κανόνισε μια έξοδο στην πόλη με τους φίλους που έχεις να δεις καιρό. Η επιστροφή έχει και τα καλά της.
  5. Κάνε έναν απολογισμό του καλοκαιριού που πέρασε, σημειώνοντας μόνο τις θετικές στιγμές. Γιατί να θυμάσαι τα αρνητικά;
  6. Προσπάθησε, έστω για μία μέρα, να μη χρησιμοποιήσεις καθόλου τα social media, τον υπολογιστή και την τηλεόρασή σου. Θα «φορτίσεις» τις μπαταρίες σου με αυτό τον τρόπο, πίστεψέ μας.
  7. Γέμισε το σπίτι με λουλούδια. Κάθε μέρα θα ξυπνάς με πολύ πιο θετική διάθεση.
  8. Γράψε σε ένα χαρτί τι θέλεις να αλλάξεις στον εαυτό σου. Θέλεις να γίνεις πιο μαχητική; Θέλεις να γίνεις πιο υπομονετική; Μπορείς!
  9. Κάνε ένα μικρό ξεκαθάρισμα στα πράγματα που έχεις στο σαλόνι, ή στο δωμάτιό σου. Γέμισε τον κυριότερο χώρο του σπιτιού με αντικείμενα που σου αρέσουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε ένα χώρο που σου αρέσει.
  10. Τέλος, εκτύπωσε τις φωτογραφίες που έβγαλες φέτος το καλοκαίρι και φτιάξε ένα μικρό άλμπουμ. Τι θα έχεις να κοιτάς όταν πίνεις ζεστό καφέ στον καναπέ σου το χειμώνα;

Διαβάστε ακόμα

Ξόδεψες όλο σου το μισθό στις διακοπές: 9+ 2 ιδέες για να «βγάλεις» το μήνα

Οι 10 πιο «κοριτσίστικες» ταινίες για ένα τέλειο girls’ night