Γιατί εξαφανίστηκε ο γιος του Ross Geller στις τελευταίες σεζόν; Μία στενάχωρη θεωρία

Γωγώ Φούντα
Γιατί εξαφανίστηκε ο γιος του Ross Geller στις τελευταίες σεζόν; Μία στενάχωρη θεωρία

Εσείς τι λέτε;

Όλοι εμείς οι φανατικοί των Friends, λατρεύουμε να διαβάζουμε λεπτομέρειες και πληροφορίες για την αγαπημένη μας σειρά, που ίσως ποτέ να μην είχαμε προσέξει ή φανταστεί, παρόλο που ήταν εκεί μπροστά στα μάτια μας. Και μπορεί η σειρά να έχει ολοκληρωθεί εδώ και 11 ολόκληρα χρόνια, αλλά κανείς μας δεν μπορεί να ξεχάσει το υπέροχο παρεάκι που μας κρατά εδώ και πάρα πολλά χρόνια συντροφιά.

Θυμάστε λοιπόν, που ο Ross, πριν αποκτήσει την Emma με την Rachel, είχε έναν μικρό γιο τον Ben, με την πρώτη του σύζυγο Carol; Ο ξανθός μικρούλης λοιπόν, έκανε κάποιες εμφανίσεις με το πέρασμα των χρόνων, χωρίς ποτέ να τον βλέπουμε σε μόνιμη βάση. Παρόλα αυτά, κάποια στιγμή, ειδικά από τη στιγμή που ήρθε η Emma στον κόσμο, ο Ben απλώς εξαφανίζεται.

5938165548 21f3398bd7 db5ea

Πολλά ακούστηκαν για το τι πραγματικά συνέβη και ποια είναι η θεωρία πίσω από την απουσία του μικρού από τη ζωή του πατέρα του, αλλά αυτή τoυ blog D.F. Lovett theorizes είναι μάλλον η πιο στενάχωρη: «Σκεφτείτε όλα όσα ξέρουμε για τον Ross. Eίναι ζηλιάρης, κτητικός και κάνει συναισθηματική κατάχρηση των γύρω του. Έχει τεράστια πίστη σε αυτό που αποκαλούμε, όρια φιλίας, και παρόλο που τελικά καταλήγει ευτυχισμένος με την Rachel, η πορεία του αποδεικνύει ότι είναι εντελώς ανισόρροπος» υποστηρίζει. Οπότε, υπάρχει τεράστια πιθανότητα, να έχασε οριστικά την κηδεμονία του γιου του.

Χμμμ... Λέτε;