«Τα Φιλαράκια»: Trivia για τα κοστούμια της σειράς που θα σε εντυπωσιάσουν!

«Τα Φιλαράκια»: Trivia για τα κοστούμια της σειράς που θα σε εντυπωσιάσουν!

Πόσα κοστούμια χρειαζόταν η παρέα για κάθε επεισόδιο;

Με αφορμή το "reunion" της διάσημης παρέας από «Τα Φιλαράκια», ο Telegraph αποφάσισε να αποκαλύψει μερικά μυστικά για το στυλ των χαρακτήρων της διάσημης παρέας, μέσα από τη συνέντευξη της Debra McGuire, ενδυματολόγου της σειράς.

Δες επίσης: «Τα Φιλαράκια» ξανά μαζί: Η πρώτη φωτογραφία από το μεγάλο reunion

Τι δήλωσε για τα outfits των Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Ross και Joey η McGuire;

  • "Το μεγαλύτερο κοπλιμέντο που μου έγινε ποτέ(για τα ρούχα της σειράς), ήταν από τον Tom Ford. Πήρα ένα σημείωμα από το σύντροφό του, Richard Buckley, που έλεγε πως έβλεπαν το show κάθε βράδυ όταν έτρωγαν δείπνο και πως ο Tom ήθελε να ξέρω πως τα ρούχα ήταν καλύτερα από ποτέ".
  • Οι χαρακτήρες της σειράς δεν είχαν πάντα την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τα ρούχα που φορούσαν. "Ήθελα να βρω ένα καλό δερμάτινο τζάκετ για τον Joey, κάτι που θα ήταν ο καλύτερος φίλος του και βρήκα ένα Armani, κάτι που ήταν εντελώς οξύμωρο, γιατί δε θα μπορούσε ποτέ να έχει αγοράσει ένα Armani".
  • Εμπνεύστηκε από την πόλη του Λονδίνου, για πολλά από τα outfits των ηθοποιών.
  • Για ένα επεισόδιο, χρειάζονταν περίπου 75 διαφορετικά σύνολα! "Για ένα επεισόδιο 30 λεπτών, τα σενάρια μερικές φορές αφηγούνταν ιστορίες που εκτείνονταν από 6 έως 10 μέρες, πράγμα που σημαίνει τουλάχιστον έξι αλλαγές outfits για τους έξι πρωταγωνιστές και τρεις guest stars με τρεις αλλαγές, οπότε είχαμε περίπου στις 70 με 75 αλλαγές ανά επεισόδιο".