Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones στην πραγματικότητα και τι περιμένουμε τη νέα σεζόν

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones στην πραγματικότητα και τι περιμένουμε τη νέα σεζόν

Της Χριστίνας Χρόνη

O χειμώνας μπορεί να μας έχει αφήσει για τα καλά, αλλά στο Westeros άρχισαν να πέφτουν τα πρώτα χιόνια... Η πρεμιέρα της 6ης σεζόν του Game of Thrones έρχεται στα κανάλια Novacinema στις 24 Απριλίου στις 04:00 το πρωί, παράλληλα με την Αμερική, και αν δεν πιστεύεις πως θα καταφέρεις να μείνεις ξύπνιος για να την δεις: α) Δεν είσαι πραγματικός φαν και β) μπορείς να τη γράψεις με τη νέα λειτουργία εγγραφής και να την δεις αργότερα (αλλά μην γκρινιάζεις για τα spoilers)!
Πριν, λοιπόν, αναλύσουμε τις προσδοκίες μας για την πολυαναμενόμενη 6η σεζόν, ας δούμε μερικούς από τους βασικούς χαρακτήρες και πώς είναι στην πραγματικότητα...

Cersei Lannister aka Lena Headey

1 CERSEI 9b4f8


Είναι η βασιλομήτωρ δολοπλόκος και πρώην Βασίλισσα που την είδαμε να εξευτελίζεται στην 5η σεζόν και... κρυφοχαρήκαμε. Έχει δεσμό με τον δίδυμο αδελφό της, έδωσε δύναμη στην «εκκλησία» και την πάτησε και αναμένουμε να νιώσουμε την οργή της στην 6η σεζόν.

Daenerys Targaryen aka Emilia Clarke

2 DAENERYS c0bbd


Η μητέρα των δράκων. Η ξανθομαλλούσα βασίλισσα που οδεύει αργά αλλά σταθερά προς το King’s Landing για να πάρει το θρόνο και να πάρει τους υπόλοιπους ο Χάρος. Ο δράκος της την έσωσε στην 5η σεζόν, αλλά την παράτησε στην έρημο και εξαφανίστηκε. Εκεί την βρήκαν οι Dothraki και τα πράγματα έγιναν awkward...

Sansa Stark aka Sophie Turner

3 SANSA 2b213


Τo βασανισμένο κορίτσι που έπεσε στα χέρια του τρισκατάρατου, αλλά στο τελευταίο επεισόδιο πήδηξε από τον τοίχο του Winterfell και περιμένουμε επίσης με ανυπομονησία να δούμε τι θα απογίνει. Κρίμα το κορίτσι!

Tyrion Lannister aka Peter Dinklage

4 TYRION 9a100


Τον λατρεύουμε γιατί είναι απλά ο καλύτερος και πρέπει να γίνει βασιλιάς στη θέση του βασιλιά. Τον αφήσαμε στη φροντίδα της Daenerys μακριά από την αδελφή του και μακριά από μπελάδες... περίπου.

Ramsay Bolton aka Iwan Rheon

5 RAMSAY 26a1b


Είναι ο τρισκατάρατος. Ο τύπος που ήρθε να αναπληρώσει το κενό του πιο μισητού χαρακτήρα στην ιστορία της τηλεόρασης μετά το θάνατο του Goffrey. Βασάνισε την Sansa, το καλό κορίτσι, και της έκανε τη ζωή κόλαση, συνεπώς αναμένουμε να δούμε τι διεφθαρμένο σχέδιο θα έχει καταστρώσει, ενώ κρυφά ελπίζουμε να του φάνε τα άντερα οι white walkers!

Jamie Lannister aka Nikolaj Coster
Πέρασε κι αυτός αλλεπάλληλα χτυπήματα αλλά το χειρότερο ήταν πως πέθανε το κοριτσάκι του στα χέρια του. Περιμένουμε να γυρίσει πίσω στο δεσμό του, που τυγχάνει να είναι και αδελφή του για να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωσή του.

Arya Stark aka Maisie Williams

7 ARYA c3719


Υπηρετούσε τον many faced god και πήρε μια πολύ καλή εκδίκηση στην 5η σεζόν, μόνο που τυφλώθηκε και δεν ξέρουμε τι θα απογίνει. Βασανισμένο, ωστόσο, κι αυτό το κορίτσι βρε παιδί μου!

Theon Greyjoy aka Alfie Allen

8 THEON 46bc6


Είναι ο αδελφός της Lilly Allen που μισήσαμε, αλλά σύντομα καταλάβαμε πως απλά είναι κάπως βλαμμένος. Τον λυπήθηκε η ψυχή μας όταν έπεσε στα χέρια του τρισκατάρατου, τον ξαναμισήσαμε όταν δεν βοήθησε την Sansa και τον αγαπήσαμε όταν μαζί της πήδηξε από τον τοίχο του Winterfell. Αναμένουμε...

Margaery Tyrell aka Natalie Dormer

9 MARGAERY dcfe5


Αυτό το κορίτσι το αγαπάμε πολύ γιατί είναι και έξυπνο και καλό και πολύ την ταλαιπώρησε η δολοπλόκος πρώην Βασίλισσα. Περιμένουμε να δούμε τι θα σκαρώσει στην 6η σεζόν...

Melisandre aka Red Priestess aka Carice van Houten

10 MELISANDRE a4edd


Η κοκκινομάλλα μάγισσα που οφείλεται για το θάνατο της κόρης του σαλεμένου Stannis. Έκανε λάθος ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ, σκότωσε το κοριτσάκι, πήγε στο τοίχος, έφερε το θάνατο μαζί της. Όχι, δεν τη συμπαθούμε...

Samwell Tarly aka John Bradley-West

11 TARLY 3451d


Έχασε το στήριγμά του όταν πέθανε ο Maester Amon, έχασε την γη κάτω από τα πόδια του όταν πέθανε ο Jon, αλλά τουλάχιστον έγινε άντρας στην περασμένη σεζόν. Περιμένουμε ωστόσο πολλά από αυτόν γιατί έχει πολύ από αυτό που λείπει από τους υπόλοιπους: Μυαλό και μόρφωση.

Petyr Baelish aka Little Finger aka Aidan Gillen

12 PETYR 0d6bd


Θέλουμε να τον συμπαθήσουμε, αλλά δεν μας αφήνει. Πρώτα από όλα πρόδωσε τους Stark και the North Remembers, όπως κι εμείς στην Ελλάδα. Δεύτερον άφησε την Sansa στα χέρια του τρισκατάρατου, αφού τη φίλησε (ew). Περιμένουμε τις δολοπλοκίες του, αλλά συμπάθεια από εμάς δεν θα έχει.

Jorah Mormont aka Iain Glen

13 JORAH d7406


Τι έχει τραβήξει κι αυτός... Τον έδιωξε ο έρωτάς του ο αγιάτρευτος (η μάνα των δράκων), αφού της τα ξέρασε όλα για τους αρχικούς σκοπούς του. Για να την ξανακερδίσει της πήγε «πεσκέσι» τον Tyrion, αφού πρώτα κόλλησε stone disease (θανατηφόρος). Για να δούμε τι θα τραβήξει...

Tommen Baratheon aka Dean-Charles Chapman

14 TOMMEN 300b3


O γλυκούλης καμία-σχέση-με-τον-αδελφό-του βασιλιάς που τον κάνει ό, τι θέλει η μητέρα του. Τον συμπαθούμε πολύ, αλλά λίγα τα ψωμιά του...

Jon Snow aka Kit Harington

15 JON 28f71


Πέθανε; Δεν πέθανε; Μας έχει σκάσει πολλούς μήνες τώρα και η φαντασία μας οργιάζει. Αφού κατάφερε να γλιτώσει από το στρατό των white walkers, τον έφαγαν οι brothers του και αυτό το... σκασμένο το παραπαίδι. Jon ζεις, εσύ μας οδηγείς!

Ναι, δεν μπορούσαμε να αναφερθούμε σε όλους τους χαρακτήρες για ευνόητους λόγους αλλά μην νομίζετε πως ξεχάσαμε τον Brandon Stark τον οποίο και είδαμε ΟΡΘΙΟ στο trailer της νέας σεζόν. Με λίγα λόγια, να τι περιμένουμε από την 6η σεζόν:

ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ζει ο Stannis; Ζει ο Jon; Τι θα απογίνει η Sansa; Η Arya τυφλώθηκε για τα καλά; Θα πάρει ο διάολος τον Ramsay; Όλα είναι πιθανά στο show που εξαφανίζει τους πρωταγωνιστές του εν ριπή οφθαλμού και που οι ανατροπές είναι το μόνο σίγουρο. Αναμένουμε λοιπόν την 24η Απριλίου και συντονιζόμαστε στα κανάλια Novaconema στις 04:00 το πρωί για να δούμε την πρεμιέρα παράλληλα με την Αμερική. Και να θυμάσαι, αν δεν μπορείς να μείνεις ξύπνιος τότε μπορείς να την γράψεις με τη νέα λειτουργία εγγραφής, αλλά τα spoilers θα δίνουν και θα παίρνουν, να εξηγούμεθα!