CARDHU Christmas gifting

CARDHU Christmas gifting

«Από το 1824 μέχρι σήμερα, το Cardhu συνεχίζει να διατηρεί την ζεστασιά και καθαρότητα της μεταξένιας γεύσης του, που το κάνει κομψό και ταυτόχρονα προσιτό.

H Helen Cumming, δημιουργός του ουίσκι Cardhu, εξύψωσε σε πραγματική τέχνη, τη συντροφικότητα ανεμίζοντας τη σημαία της για να προειδοποιήσει τα κοντινά αποστακτήρια για την άφιξη των φοροεισπρακτόρων στην περιοχή του Speyside της Σκωτίας. Είναι αυτό ακριβώς το πνεύμα συντροφικότητας που εμπνέει κάθε φιάλη Cardhu.

Με την ιδανική ισορροπία γλυκύτητας και καρυκευμάτων, το Cardhu δελεάζει με τη κρεμώδη βανίλια του και ξεχωρίζει με τα αρώματα φρέσκου μήλου και αχλαδιού, καθώς και τις νότες ξηρών καρπών. Ζεστό και με πλούσια ομαλή γεύση το Cardhu προσφέρει άφθονα στρώματα γεύσεων.

Την πλούσια και φιλόξενη οικογένεια του Cardhu πλαισιώνουν το Cardhu Gold Reserve, ένα απαλό και όμορφα δομημένο malt του Speyside με πλούσια υφή και ισορροπία γλυκών φρούτων, μαύρης σοκολάτας, καραμέλας και μπαχαρικών και το Cardhu Amber Rock, το οποίο ξεκινά με μια γεύση από φρέσκα εσπεριδοειδή και αργότερα αποκαλύπτει τις βαθύτερες νότες βανίλιας, αφήνοντας ένα πικάντικο και ταυτόχρονα γλυκό τελείωμα.

Αυτά τα Χριστούγεννα χαρίστε στους δικούς σας ανθρώπους όμορφες και ζεστές στιγμές, με συνοδοιπόρο το εμβληματικό single malt ουίσκι Cardhu!»