Ο πιο fun ραδιοφωνικός διαγωνισμός συμβαίνει στην Αθήνα για τους ακροατές του Sfera 102,2

Ο πιο fun ραδιοφωνικός διαγωνισμός συμβαίνει στην Αθήνα για τους ακροατές του Sfera 102,2

Σε λίγες μέρες οι δρόμοι της πρωτεύουσας θα γεμίσουν με …. #sferaselfie x 50

Μια μεγάλη interactive ενέργεια που ξεκινάει από την outdoor καμπάνια του #proinosfera1022 και βάζει στο κόλπο τους ακροατές του Sfera 102,2 που παίρνουν μέρος σε έναν διαγωνισμό με έπαθλο. τη δική τους επική selfie με το μήνυμα που θέλουν να περάσουν σε όλους να φιγουράρει στην πρωτεύουσα!!!!!!

Ανεβάζουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram την selfie που αγαπούν πιο πολύ και πάνω της βάζουν ένα μήνυμα, ενώ κατά το ποστάρισμα τους χρησιμοποιούν το #sferaselfie

Όχι ένας, αλλά πενήντα ακροατές θα «ντύσουν» με τη φωτογραφία τους στάσεις λεωφορείων σε κεντρικές οδούς και λεωφόρους στην Αθήνα.

sferagram image

Το #ProinoSfera1022 με τον Γρηγόρη, τον Γιώργο, τη Νάνσυ και τον Παναγή βγήκε κάπου εκεί έξω και συνάντησε κόσμο … τσέκαραν μαζί πώς μπορούν να selfάρουν με τρέλα και έκαναν "πρόβα" για το πώς και πού ακριβώς θα τους δει όλη η Αθήνα, αν θα είναι μέσα στους 50 τυχερούς ακροατές!

Οι όροι του μεγάλου διαγωνισμού είναι αναρτημένοι στο www.sfera.gr

Μόνοι ή με παρέα, ερωτευμένοι ή και χωρισμένοι, με κοινωνικό μήνυμα και ατάκες που λένε οι φίλοι μεταξύ τους, όλοι μπαίνουν στην Sferagram τρέλα και πρωταγωνιστούν στον πιο fun ραδιοφωνικό διαγωνισμό ever!

#sfera1022

#sferaepic