Ποτέ πια κάψιμο απ’ τον καφέ!

Ποτέ πια κάψιμο απ’ τον καφέ!

Γιατί τώρα υπάρχουν τα coffee Joulies που τον διατηρούν στην τέλεια θερμοκρασία.

Ο νεαρός κύριος του βίντεο είχε βαρεθεί να καίει τη γλώσσα του, να χάνει τη γεύση του και να μη μπορεί να απολαύσει το ζεστο καφέ του όταν τον ήθελε. Αναγκαζόταν να περιμένει μέχρι να κρυώσει, αλλά πολλές φορές, από φόβο μην καεί πάλι, περίμενε υπερβολικά πολύ, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να απολαύσει το καφεδάκι του ζεστό, αφού μέχρι να το πάρει απόφαση, ο καφές του είχε πια κρυώσει. Μετά από αυτό το μαρτύριο που βίωνε κατ' επανάληψη, αποφάσισε να βρει τη λύση. Και τη βρήκε.

Coffee Joulies λέγονται αυτά τα μαγικά «φασόλια» όπως τα αποκαλεί ο ίδιος, τα οποία είναι κατασκευασμένα για να διατηρούν τον καφέ σας στην τέλεια θερμοκρασία. Είναι κατασκευασμένα από μη-τοξικό υλικό και καλυμένα από ατσάλι και αυτό που κάνουν ουσιαστικά, είναι να τραβούν τη θερμότητα του καφέ αμέσως μόλις έρθουν σε επαφή μαζί του, ώστε αυτός να παραμείνει όσο ζεστός πρέπει. Τ

ην κλεμμένη αυτή θερμοκρασία, τη διατηρούν στο εσωτερικό τους και την εκλύουν σιγά σιγά, ούτως ώστε όσο ο καφές κανονικά θα πάγωνε, αυτά τον δατηρούν ζεστό. Στόχος τους είναι να διατηρήσουν τον καφέ σε μία επιθυμητή θερμοκρασία για μεγαλυτερο χρονικό διάστημα. Το νέο προϊόν κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Coffee Joulies from Coffee Joulies on Vimeo.