Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Ανδρέα Μπόμη

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Ανδρέα Μπόμη

Ανδρέας Μπόμης: Φίλοι, συγγενείς και οικογένεια, αποχαιρετούν σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 τον δάσκαλο της Δημοσιογραφίας Ανδρέα Μπόμη ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής (9/11/2018) σε ηλικία 80 ετών.

Η επιμνημόσυνος δέηση θα γίνει σήμερα 12/11/2018, στις 15:00 στη Ζωοδόχο Πηγή Μελισσίων και η κηδεία στο νεκροταφείο των Μελισσίων.

Εκατοντάδες φίλοι και συνάδελφοι του Ανδρέα Μπόμη αναμένεται να βρεθούν στην εξόδιο ακολουθία προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στο μεγάλο δάσκαλο της δημοσιογραφίας που υπηρέτησε το λειτούργημα του ρεπόρτερ με ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Με το ίδιο ήθος υπηρέτησε και σε επιτελικές θέσεις ως αρχισυντάκτης και ως διευθυντής εφημερίδων για πολλές δεκαετίες, στις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας.

Σήμερα στις 15:00 στα Μελίσσια, οι άνθρωποι που τον αγάπησαν και τους αγάπησε, θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Θα αποχαιρετήσουν ένα γνήσιο εφημεριδά, ένα manager των media.

Ο Ανδρέας Μπόμης συνέδεσε το όνομά του με την αθλητική δημοσιογραφία, όμως η συνεισφορά του στο δημοσιογραφικό λειτούργημα της χώρας ξεπερνά κατά πολύ τα στενά όρια του αθλητικού ρεπορτάζ, αφού η προσφορά του στο χώρο είναι τεράστια, η διαδρομή του μοναδική και η «κληρονομιά» που αφήνει πίσω του ανεκτίμητη.

Διδάσκοντας δημοσιογραφία, καθοδήγησε πλήθος νεαρών παιδιών -είτε μέσα στις αίθουσες σύνταξης, είτε σε σχολές- με τα δικά του ξεχωριστά ιδανικά και εκείνες τις σπάνιες αρχές που τον έκαναν να ξεχωρίζει πάντα και να δημιουργεί τη δική του άτυπη «σχολή» , έχοντας ως πρώτο και καλύτερο «μαθητή» τον γιο του, Παναγιώτη, που ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του, γράφοντας κι εκείνος από πολύ νεαρή ηλικία τη δική του ξεχωριστή διαδρομή στο χώρο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr