Christmas Spirits: Προτάσεις δώρων για τις επισκέψεις σου σε σπίτια φίλων και συγγενών

Christmas Spirits: Προτάσεις δώρων για τις επισκέψεις σου σε σπίτια φίλων και συγγενών

Ίσως η πιο χαρούμενη και μαγική περίοδος του χρόνου, αυτή των Χριστουγέννων είναι προ των πυλών! Έρχονται στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης και αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, να περάσετε χρόνο μαζί τους και να ανταλλάξετε δώρα!

Γιορτάστε αυτά τα Χριστούγεννα μαζί με τους αγαπημένους σας και μοιραστείτε μαζί τους εκλεκτά αποστάγματα άριστης ποιότητας. Κορυφαίες ετικέτες ποτών με διαχρονική αξία, premium spirits και συλλεκτικές εκδόσεις φιαλών συνθέτουν ιδιαίτερες επιλογές δώρων για αυτές τις γιορτές.

Ξεχωριστές προτάσεις που θα συντροφεύσουν τα εορταστικά gatherings στο σπίτι με φίλους, αλλά και μία εξαίρετη πρόταση δώρου για τις επισκέψεις σε γιορτινά τραπέζια.

Βρείτε αυτό που ταιριάζει στη δική σας περίσταση:

Johnnie Walker Blue Label

Το Johnnie Walker Blue Label είναι ένα ασύγκριτο αριστούργημα, το οποίο παρασκευάζεται από υψηλής ποιότητας και σπάνια ουίσκι.

Μόνο ένα στα δέκα χιλιάδες βαρέλια έχει αυτή την μοναδική ποιότητα, το χαρακτήρα και τη γεύση που απαιτούνται, για να προσφέρουν τη μοναδική αυτή γεύση, που φέρει την υπογραφή του Johnnie Walker Blue Label.

Μέσα σε κάθε φιάλη Johnnie Walker Blue Label περιλαμβάνεται ένα βελούδινο, απαλό και «ζωντανό» scotch ουίσκι με πολλαπλά στρώματα γεύσεων από φρούτα, μπαχαρικά και νότες καπνού.

Ένα ξεχωριστό ουίσκι για ξεχωριστές περιστάσεις.

Cardhu 12 Years Old Single Malt Whisky

Η Helen Cumming, πριν από 200 χρόνια δημιούργησε το single malt whisky Cardhu, ένα από τα πιο εμβληματικά whisky, εξυψώνοντας την αξία των σχέσεων που διαρκούν στο χρόνο και μας προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες. Συνήθιζε να ανεμίζει τη σημαία της, δίνοντας σήμα στα κοντινά αποστακτήρια για την άφιξη φοροεισπρακτόρων στο Speyside της Σκωτίας. Έτσι, ένωσε μια κοινότητα με κοινές αξίες, αναδεικνύοντας πως ό,τι αξίζει, διαρκεί στο χρόνο! Αυτό το γενναιόδωρο πνεύμα βρίσκεται σε κάθε σταγόνα Cardhu.

Απαλή γεμάτη γεύση με γλυκιές αναφορές βανίλιας σε μια τέλεια ισορροπία με το φρουτώδη χαρακτήρα του, το Cardhu ξεχωρίζει για τα αρώματα φρέσκου μήλου και αχλαδιού, καθώς και τις νότες μελιού και ξηρών καρπών.

CÎROC x Moschino

Η CÎROC Vodka σε συνεργασία με τον κορυφαίο ιταλικό οίκο μόδας Moschino παρουσιάζει μια ειδικά σχεδιασμένη limited edition φιάλη. H φιάλη σχεδιάστηκε αποκλειστικά από τον Jeremy Scott, creative director της Moschino και συνδυάζει τις iconic χρυσές αλυσίδες του οίκου και τα εκκεντρικά χρυσά γράμματα με το μοναδικό γαλάζιο χρώμα της CÎROC, ενώ έχει το σήμα της ειρήνης στο κέντρο του μπουκαλιού.

Μία πραγματικά μοντέρνα βότκα, που ξεχωρίζει με τη μοναδική της γεύση και στυλ, και ταιριάζει σε κάθε κοκτέιλ και περίσταση. Σε αντίθεση με τις περισσότερες βότκες που παρασκευάζονται από δημητριακά, η CÎROC αποστάζεται πέντε φορές από εκλεκτά γαλλικά σταφύλια στο ιστορικό αποστακτήριο Distillerie de Chevanceaux στο γαλλικό Νότο. Απαλή και παιχνιδιάρικα εκλεπτυσμένη, η CÎROC™ έχει την απόλυτα εξαιρετική γεύση και ποιότητα που αντικατοπτρίζει τον εορτασμό σε κάθε μπουκάλι.

Η συλλεκτική CÎROC x Moschino είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες κάβες σε όλη την Ελλάδα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ρούμι Zacapa Solera 23

Το ρούμι Zacapa ωριμάζει στην Γουατεμάλα στα 2.300 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας στο "Σπίτι πάνω από τα σύννεφα", όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν, μεταξύ βουνών με ενεργά ηφαίστεια και πράσινα τοπία. Στην παραγωγή του τίποτα δεν γίνεται βιαστικά. Από τη συγκομιδή της πρώτης ύλης και την απόσταξη του μελιού ζαχαροκάλαμου, ως και την τοποθέτηση του παραδοσιακού ψάθινου δαχτυλιδιού (petate) στη βάση της φιάλης, το Zacapa Solera 23 είναι η επιλογή αυτών που γνωρίζουν από ρούμι.

Το απόλυτο δώρο για να συνοδεύσετε το γεύμα σας στο γιορτινό τραπέζι και να απολαύσετε διασκεδαστικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς όλα τα πράγματα που πραγματικά αξίζουν χρειάζονται χρόνο. Μια ευκαιρία να ρίξετε για λίγο τους ρυθμούς και να εκτιμήσετε το τώρα!