Meet the curator: Δημήτρης Αργυρόπουλος

Meet the curator: Δημήτρης Αργυρόπουλος

Ο άντρας πίσω από τη θεματική «New Nomads" σε μία συνέντευξη που πρέπει να διαβάσετε.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι ένα πρόσωπο που μάλλον όλοι γνωρίζουν, ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν. Ο ισχυρός άντρας των media που πλέον από τη θέση του CEO της Olive Media βρίσκεται στο τιμόνι των τίτλων InStyle και People, φέτος δοκιμάστηκε για πρώτη φορά και μπροστά από τις κάμερες ως κριτής του My Style Rocks. Πώς πήγε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο; Έγινε η καθημερινή απόλαυση όλων που συντονίζονταν καθημερινά στους δέκτες τους στη συχνότητα του ΣΚΑΪ για να ακούσουν τις απολαυστικές ατάκες του και να δουν τα δικά του «rocking» looks που επαναπροσδιορίζουν τον όρο αντρική κομψότητα. Το τελευταίο project του Δημήτρη Αργυρόπουλου δεν είναι άλλο από το «Utopia @ Golden Hall»: ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall, στο οποίο έχει τη θέση του curator.

Μέσα στο Utopia ο Δημήτρης Αργυρόπουλος θα χτίζει και θα εξιστορεί μία μοναδική αφήγηση επιλέγοντας προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου που θα παρουσιάζονται σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Κάθε εβδομάδα, ο Δημήτρης θα υποδέχεται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ, και θα συνομιλεί live μαζί τους σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Πριν όμως επισκεφτείτε το «Utopia @ Golden Hall» ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον curator που συστήνεται ξανά στο κοινό όπως δεν τον έχετε συνηθίσει.

Διαβάστε περισσότερα στο Goldenutopia.gr