Θρίλερ με την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν. Είναι τελικά σε κρίσιμη κατάσταση;

Θρίλερ με την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν. Είναι τελικά σε κρίσιμη κατάσταση;

Τι συμβαίνει; 

Πολλά θρίλερ εκτιλίσσονται τον τελευταίο καιρό στον κόσμο γενικότερα, μιας και εκτός από την πανδημία του COVID-19 που έχει προκαλέσει χάος και φυσικά τεράστια αλλαγή στην καθημερινότητα όλων των ανθρώπων, έχουμε παράλληλα τον αγώνα δρόμου για την ανακάλυψη του εμβολίου, τα πολλά παρασκηνιακά παιχνίδια των ισχυρών, τις οικονομίες που έχουν πληγεί σημαντικά και τον... εξαφανισμένο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηγέτης της Νοτίου Κορέας προκαλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Πότε με κάποια ακραία συμπεριφορά, πότε με τις αποφάσεις του, και τελευταία με την υγεία του, η οποία είναι ιδιαίτερα επισφαλής.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύμαρα Μέσων του εξωτερικού, ο νεαρός ηγέτης, νοσηκλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και μάλιστα τα νέα για την υγεία του δεν είναι και τα καλύτερα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υποβλήθηκε σε εγχείριση καρδιάς, ενώ το βασικό σημάδι ανησυχίας, είναι το γεγονός ότι δεν έδωσε το παρών στους εορτασμούς για τα γενέθλια του παππού του, Kim Il-Sung.

Από την πλευρά της η Νότιος Κορέα επιμένει ότι είναι μία χαρά και ότι επρόκειτο για επέμβαση ρουτίνας. Βέβαια πολλές φορές που κάτι διαψεύδεται, τελικά επιβεβαιώνεται.

Για να δούμε!