Οι πράξεις φροντίδας που έκαναν τη διαφορά στη μάχη κατά του Covid-19

Οι πράξεις φροντίδας που έκαναν τη διαφορά στη μάχη κατά του Covid-19

Η πανδημία του κορονοϊού και οι πρωτόγνωρες αλλαγές που έφερε στην καθημερινότητα όλων μας -και όπως όλα δείχνουν ήρθαν για να μείνουν, τουλάχιστον για μερικούς ακόμη μήνες- μας ώθησαν να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας και να αναθεωρήσουμε τις προτεραιότητες στη ζωή μας.

Μεταξύ άλλων όμως, έφεραν στην επιφάνεια κοινωνικά προβλήματα τα οποία οι περισσότεροι αγνοούσαμε. Πολλοί συνάνθρωποί μας, οι οποίοι ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες βρέθηκαν σε ακόμη πιο δυσχερή θέση λόγω της νέας πραγματικότητας που βιώνουμε. Την ίδια ώρα όμως, ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας κλήθηκαν να βρεθούν στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία και χρειάστηκαν επιπλέον στήριξη για να καταφέρουν να ανταποκριθούν ακόμη καλύτερα στα απαιτητικά καθήκοντά τους.

Ευτυχώς, τις δύσκολες αυτές ημέρες, κάποιοι κατάφεραν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μετατραπούν σε δυνάμεις για το καλό, προσφέροντας φροντίδα σε όλους εκείνους που την έχουν ανάγκη. Ιδού, λοιπόν, κάποιες από τις πράξεις φροντίδας που έκαναν τη διαφορά στη μάχη κατά του Covid-19 και τις οποίες ξεχωρίσαμε. Διότι αυτές οι Force for Good πράξεις έχουν τη δύναμη να μας εμπνεύσουν και να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Η συνέχεια στο cnn.gr