Εικόνες-ντοκουμέντο Newsbomb.gr: Ποια μέτρα; Πάρτι & συνωστισμός στη Μύκονο

Εικόνες-ντοκουμέντο Newsbomb.gr: Ποια μέτρα; Πάρτι & συνωστισμός στη Μύκονο

Αποκαλύψεις που μόνο ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν, με τις εικόνες ντοκουμέντο του Newsbomb.gr να αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της… «λύσης» που κάποιοι επιτήδειοι προσπάθησαν να βρουν στη Μύκονο για να συνεχιστεί η ανεξέλεγκτη διασκέδαση, μετατρέποντας βίλες σε night club και «ιδιωτικά πάρτι» σε events με είσοδο.

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία του νησιού Σταύρο Γρύμπλα, στα τουλάχιστον τρία πάρτι που πραγματοποιήθηκαν στο νησί το σαββατοκύριακο υπήρξε αντίτιμο για την είσοδο, και δεν κόπηκε καμία απόδειξη.

«Αυτό το σαββατοκύριακο έγιναν τρία πάρτι στη Μύκονο. Ο αριθμός των ατόμων εξαρτάται από το μέγεθος της βίλας, από το πόσους θα βρουν να προσκαλέσουν. Είναι 20 άτομα που καλούν κόσμο και μπορεί να μαζευτούν 300-500 άτομα στα πάρτι αυτά. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί και επώνυμα. Αλλά πώς θα πάει η αστυνομία αφού είναι ιδιωτικό το πάρτι;», σημείωσε ο επιχειρηματίας, μιλώντας στο MEGA.

Υπενθυμίζεται ότι χθες «έπεσε» το πρώτο βαρύ πρόστιμο σε κατάστημα εστίασης στο νησί, και συγκεκριμένα σε γνωστό μαγαζί στη Φτελιά. Επιβλήθηκε λουκέτο δύο μηνών και 20.000 πρόστιμο καθώς αποδείχθηκε ότι δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας για την πανδημία του κορονοϊού. Οι εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν, όπως θα δείτε και στα βίντεο του Newsbomb.gr, προκαλούν ανησυχία και προβληματισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr