Η ΒΙΑΝΕΞ σύμμαχος στην καταπολέμηση του 2ου κύματος της πανδημίας

Η ΒΙΑΝΕΞ σύμμαχος στην καταπολέμηση του 2ου κύματος της πανδημίας

Oι πρωτοβουλίες της εταιρείας έρχονται για ακόμη μια φορά να προστεθούν στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας

Η ΒΙΑΝΕΞ συνεχίζει να στέκεται σύμμαχος στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η εταιρεία παραμένει ενεργά στο πλευρό της Πολιτείας και των επαγγελματιών υγείας, στηρίζοντας έμπρακτα φορείς και δομές.

Στο πλαίσιο αυτό, με πρωτοβουλία του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Προέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντα Συμβούλου, η ΒΙΑΝΕΞ προχώρησε σε αποστολή τροφίμων για τη στήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, αλλά και σε δωρεά ενός μόνιτορ στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης - ΑΧΕΠΑ.

Η ΒΙΑΝΕΞ, με υπευθυνότητα απέναντι στο συνάνθρωπο και την κοινωνία, δεσμεύεται σταθερά και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που αποδεικνύουν έμπρακτα τη συνεισφορά της στην εθνική προσπάθεια καταπολέμησης της πανδημίας.

Ήδη από την αρχή της πανδημίας, η ΒΙΑΝΕΞ στάθηκε δίπλα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά και στην κοινωνία συνολικά, με τη διάθεση υγειονομικού εξοπλισμού και φαρμακευτικών προμηθειών για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών.

Με τις ανάγκες να είναι ακόμα αυξημένες και τον κρατικό μηχανισμό σε εγρήγορση, η ΒΙΑΝΕΞ παραμένει σε ετοιμότητα δίπλα στην κοινωνία, παρακολουθώντας την πορεία της πανδημίας καθημερινά, για να συνεισφέρει αποτελεσματικά και συλλογικά.