Απαγορεύεται το πορνό; Μήνυση!

Απαγορεύεται το πορνό; Μήνυση!

Και οι κρατούμενοι έχουν δικαίωμα στο πορνό!

Iσχυρίζεται ο 21χρονος κρατούμενος στη φυλακή Μακόμπ του Μίσιγκαν ονόματι Κάιλ Ρίτσαρντς, στον οποίο απαγορεύτηκε να "διαβάζει" περιοδικά ερωτικού περιεχομένου. Η απάντηση του νεαρού ήταν μήνυση κατά της διοίκησης, ισχυριζόμενος ότι με αυτόν τον τροπο του ζημιώνουν την ποιότητα ζωής μέσα στη φυλακή.

Στη συγκεκριμένη πολιτεία ωστόσο, η νομοθεσία επιτρέπει μόνο ορισμένο πορνογραφικό υλικό, ενώ μέσα στις φυλακές απαγορεύεται ολοκληρωτικά. Από την πλευρά του ο νεαρός κρατούμενος θεωρεί πως οι ιθύνοντες τον τιμωρούν με αυτόν τον τρόπο, ενώ σε γραπτή μηνυτήρια αναφορά του, ο Κάιλ Ρίτσαρντς αναφέρει πως τα δικαιώματά του παραβιάζονται.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως με τη στάση του, το προσωπικό των φυλακών του επιβάλει να ζει άσχημα και του αφαιρεί το δικαίωμα στη σεξουαλικότητά του. Εμείς φανταζόμαστε πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον Κάιλ και τους φύλακες, αλλιώς δεν εξηγείται τόση υπακοή στους νόμους της πολιτείας. Εξάλλου, όλοι έχουμε δει ταινίες όπου οι φύλακες είναι αυτοί που φέρνουν στις φυλακές εμπορεύματα όπως ερωτικά περιοδικά και τσιγάρα.