#MazitoustoPasxa: Πώς θα εξασφαλίσεις γεύματα στις οικογένειες που έχουν ανάγκη

#MazitoustoPasxa: Πώς θα εξασφαλίσεις γεύματα στις οικογένειες που έχουν ανάγκη

Κάνε τη δωρεά σου. Ακόμα και ένα ευρώ μετράει.

Ένας χρόνος έχει συμπληρωθεί από την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας στη χώρα μας και ο αριθμός των οικογενειών που απευθύνονται για στήριξη στην κοινωνική υπηρεσία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» αυξάνεται καθημερινά.

Πρόκειται για οικογένειες με ανήλικα παιδιά που έχουν μείνει χωρίς εισόδημα λόγω της κατακόρυφης αύξησης της ανεργίας ως συνέπεια της πανδημίας.

Ένας μεγάλος αριθμός των οικογενειών έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την οικονομική δυσχέρεια. Αυτές οι οικογένειες που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες για την ποιοτική διατροφή των παιδιών τους.

Φέτος το Πάσχα, το Μαζί για το Παιδί μας προσκαλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στηρίξουμε αυτές τις οικογένειες εξασφαλίζοντας τους θρεπτικά γεύματα.

Οικογένειες με ανήλικα παιδιά που έχουν μείνει χωρίς εισόδημα λόγω της κατακόρυφης αύξησης της ανεργίας ως συνέπεια της πανδημίας. Στόχος είναι η εξασφάλιση 4.000 γευμάτων μέσω της προσπάθεια #mazitoustopasxa.

Τι χρειάζεται να κάνετε;

Ένα βίντεο ή ένα story που θα λειτουργήσει ως πρόσκληση στο www.supportmazi.gr/mazitoustopasxa

Και μια δωρεά για τον σκοπό αυτό. Και το 1 ευρώ είναι αρκετό.