H Samsung Electronics Hellas και ο Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτουν το νέο μυστικό στην κουζίνα

Πατούλια Κατερίνα
H Samsung Electronics Hellas και ο Άκης Πετρετζίκης  αποκαλύπτουν το νέο μυστικό στην κουζίνα

Ανακαλύψτε το, στο YouTube της Samsung Greece.

Η Samsung Electronics Hellas και ο Άκης Πετρετζίκης ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υποδεχτούν το κοινό σε ένα cooking session που συνδυάζει υγιεινές και γρήγορες ιδέες για καλοκαιρινά snacks με καινοτόμες προτάσεις για την τεχνολογία της κουζίνας. Σήμερα, για πρώτη φορά διαδικτυακά, ο celebrity chef αποκαλύπτει τη νέα προσθήκη της κουζίνας του, το πρωτοποριακό ψυγείο Samsung Bespoke, από το επίσημο κανάλι της Samsung στο YouTube.

Μαζί τους, η δημοφιλής παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου και ο πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος, οι οποίοι ετοιμάζουν λαχταριστές συνταγές μαζί με τον Άκη και γνωρίζουν από κοντά τα νέα ευέλικτα ψυγεία Samsung Bespoke που προσαρμόζονται στις ανάγκες του καθενός σε στυλ και χωρητικότητα. Ποιο είναι το ιδανικό ψυγείο για τον Γιάννη και ποιο για τη Μαντώ και την οικογένειά της; Μπορεί το ψυγείο να αλλάζει ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και το lifestyle;

Tα νέα ψυγεία Samsung Bespoke απευθύνονται σε όλους όσοι θέλουν να δημιουργήσουν την ιδανική αισθητική για τα σπίτια τους, επιλέγοντας το χρώμα (λιλά, γαλάζιο, μπεζ και μαύρο), τη διάσταση (1,85μ. & 2,03μ.), τον τύπο (ψυγειοκαταψύκτη, μονόπορτο,) και το υλικό φινιρίσματος (γυαλί, σατινέ ή ματ μέταλλο κεραμικής υφής) του ψυγείου τους.

Για να παρακολουθήσετε το βίντεο, παρακαλούμε ακολουθήστε το link.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά ψυγείων Samsung Bespoke, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr/refrigerators/all-refrigerators/?bespoke.