Απόλαυσε την κάθε σου στιγμή παρέα με τον καφέ Nescafé στο Athens Coffee Festival

Απόλαυσε την κάθε σου στιγμή παρέα με τον καφέ Nescafé στο Athens Coffee Festival

Ο αγαπημένος καφές Nescafé, για ακόμα μια χρονιά συμμετέχει στο Athens Coffee Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Σεπτέμβριου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Η παρουσία του brand θα είναι ξεχωριστή ακόμα μια χρονιά, ενώ θα μπορεί ο κάθε επισκέπτης να απολαύσει όλα τα αγαπημένα προϊόντα Nescafé στο περίπτερο Νο 46 (Δείτε εδώ τον χάρτη για το πού θα μας βρείτε!).

Δελτίο Τύπου Nescafe Cofee Festival Χάρτης

Ο καφές Nescafé προσφέρει στους επισκέπτες του φεστιβάλ την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν όλα τα προϊόντα και τα νέα λανσαρίσματα των σειρών Nescafé, Nescafé Gold και Nescafé Azera Freddo Espresso στο τροχήλατο Nescafé Van, που θα μας “ταξιδέψει” όλους στη μαγεία και στα αρώματα του καφέ. Έτσι, οι επισκέπτες θα έχουν τη χαρά να γευτούν ροφήματα καφέ και cocktails με βάση τον καφέ Nescafé από τους coffee experts της μάρκας!

Ο καφές Nescafé σε περιμένει στο Athens Coffee Festival για να σου χαρίσει στιγμές απόλαυσης! Όποια κι αν είναι η διάθεσή σου, υπάρχει πάντα ο κατάλληλος καφές για εσένα.

Nestlé

Το 1938 ήταν η χρονιά που γεννήθηκε ο καφές NESCAFÉ. Στην Ελλάδα, εδώ και περισσότερα από 80 χρόνια, ο καφές NESCAFÉ μας εμπνέει να απολαμβάνουμε την κάθε ημέρα, ξεκινώντας την μαζί του. Σταθμός στην ιστορία του αγαπημένου μας καφέ ήταν η εφεύρεση του Nescafé Frappé το 1957 στη Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο καφές NESCAFÉ είναι παρών σε κάθε σημαντική στιγμή, σε κάθε συναρπαστική συζήτηση, σε κάθε ξέγνοιαστο καλοκαίρι και σε κάθε νέα ημέρα που ανατέλλει για να δίνει ώθηση σε όλους να απολαμβάνουν τη ζωή.

#MakePleasures #CreatedbyNescafé #Nescafépleasures #Νescafé #Madebyme #butfirstcoffee #Makeyourmoment