Είσαι γνήσια burger lover; Τρεις λόγοι που οφείλεις να δώσεις το «παρών» στο φετινό Burger Fest

Είσαι γνήσια burger lover; Τρεις λόγοι που οφείλεις να δώσεις το «παρών» στο φετινό Burger Fest

Καθώς πλησιάζουμε στην «καρδιά» του φθινοπώρου, τόσο περισσότερο εντείνεται η επιθυμία μας για ατελείωτες βόλτες στην πόλη, για συναντήσεις με φίλους και νυχτοπερπατήματα στις πιο hype αθηναϊκές γειτονιές.

Διότι γνωρίζουμε πως αργά ή γρήγορα, ο καιρός δεν θα είναι πια «σύμμαχός» μας και εμείς, σταδιακά θα μετατραπούμε ξανά σε… ορκισμένες σπιτόγατες, οι οποίες τα Σάββατα απολαμβάνουν λαχταριστά burgers φορώντας φαρδιές πιτζάμες, πίνοντας μπύρίτσα και βλέποντας σειρές μέχρι να ξημερώσει.

Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή, βέβαια, είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε τον καλό καιρό, βιώνοντας μουσικές, γευστικές και διασκεδαστικές εμπειρίες στην Αθήνα παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τσουγκρίζοντας τα ποτήρια μας στις συναρπαστικές στιγμές που μας περιμένουν. Και μία από τις κορυφαίες φθινοπωρινές εμπειρίες που μπορούμε να απολαύσουμε στην Αθήνα, είναι αναμφίβολα το Burger Fest.

Βλέπεις, η καθιερωμένη συνάντηση για κάθε αθεράπευτο burger lover επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά και μας επιφυλάσσει δύο γαστρονομικά τριήμερα με καλό φαγητό, δυνατή μουσική και τη γεύση της αγαπημένης μας μπύρας ΑΛΦΑ. Αν όλα τα παραπάνω, βέβαια, δεν ήταν αρκετά για να σε πείσουν να κλείσεις ASAP τα εισιτήρια σου, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τρεις λόγους, για τους οποίους δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα το φετινό Burger Fest.

burger2

#1 Γιατί είναι το πρώτο και το μεγαλύτερο food festival αφιερωμένο στο burger

Αλήθεια, αν έπρεπε να επιλέξεις ανάμεσα σε παστίτσιο και burger, θα διάλεγες το burger δίχως δεύτερη σκέψη; Άραγε, οι έξοδοι που απολαμβάνεις με τις φίλες σου εξελίσσονται συνήθως σε πρωτόγνωρες foodie εμπειρίες; Μήπως δεν χορταίνεις να δοκιμάζεις ανεπανάληπτες, ψαγμένες γεύσεις που προκαλούν μικρές, αναπάντεχες «εκρήξεις» απόλαυσης στους γευστικούς σου κάλυκες; Τότε φρόντισε να αφήσεις κενό το πρόγραμμά σου από την 1η μέχρι τις 3 Οκτωβρίου και από τις 8 έως τις 10 Οκτωβρίου. Διότι όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν εκείνες τις ημέρες στην ΑΓΟΡΑ του Ο.Α.Κ.Α στο Μαρούσι, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο και μεγαλύτερο food festival αφιερωμένο αποκλειστικά στη μεγάλη σου γαστρονομική αγάπη, δηλαδή τα burger. Εκεί, λοιπόν, τα καλύτερα και πιο ψαγμένα burger houses θα σου συστήσουν τις γεύσεις και τα signature πιάτα τους, ενώ το μόνο που θα έχεις να κάνεις εσύ, είναι να αφεθείς και να απολαύσεις αυτή την εμπειρία με όλες σου τις αισθήσεις.

#2 Διότι το καλό φαγητό είναι η αφορμή να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς

Η απόλαυση ενός ξεχωριστού γεύματος, είναι μία εμπειρία που -με κάποιον μαγικό τρόπο- θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς, όπως συμβαίνει πάντα με το πραγματικά καλό φαγητό, που ενθουσιάζει τον ουρανίσκο σου. Συνεπώς, φρόντισε τα άτομα που θα επιλέξεις να σε συντροφεύσουν σε αυτό το λαχταριστό «ταξίδι» στον κόσμο των burger, να είναι τα άτομα με τα οποία θέλεις πραγματικά να μοιραστείς κάτι που απολαμβάνεις στο φουλ. Είτε πρόκειται για την κολλητή σου, είτε για τον σύντροφο ή την παρέα σου, το Burger Fest είναι η δική σας ευκαιρία σας να μοιραστείτε μία μοναδική εμπειρία, να απολαύσετε τη χαρά που μπορεί να σας προσφέρει ένα ζουμερό και άκρως γευστικό burger, να αράξετε στο lounge bar της ΑΛΦΑ, τσουγκρίζοντας και πίνοντας παγωμένες μπύρες, στην υγειά των δικών σας foodie στιγμών, όσων προηγήθηκαν και όσων θα έρθουν στο μέλλον.

#3 Γιατί θα είναι εκεί ο Εισβολέας, οι Wedding Singers, ο Tonis Sfinos και πολλοί άλλοι

Ένας ακόμη λόγος που δεν πρέπει να χάσεις το φετινό Burger Fest, είναι το γεγονός πως θα μπορέσεις να απολαύσεις ζωντανά πολλούς από τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως στην πιο foodie παρέα θα είναι φέτος ο Εισβολέας και οι Tedds, οι ξεσηκωτικοί Wedding Signers, ο ένας και μοναδικός Tonis Sfinos, ενώ καθόλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα παίζουν εκρηκτικά dj sets από κορυφαίους παραγωγούς. Επίσης, από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν αγαπημένοι stand up comedians, οι οποίοι με τις σπαρταριστές ατάκες και τα ξεκαρδιστικά τους αστεία, θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου.

burger3

Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που αξίζει να παρευρεθείς στο φετινό Burger Fest, δηλαδή το πρώτο και μεγαλύτερο food festival αφιερωμένο στο αγαπημένο σου φαγητό. Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Εμείς, έχουμε κλείσει ήδη τα εισιτήριά μας για ένα απολαυστικό «ταξίδι» στον κόσμο των burgers, παρέα με δροσερή ΑΛΦΑ.

#StisStigmesMas #alfabeergreece