Όλες οι φυλές της απόλαυσης σε περιμένουν στα TGI Fridays™

Όλες οι φυλές της απόλαυσης σε περιμένουν στα TGI Fridays™

Ήξερες ότι η απόλαυση έχει φανατικούς οπαδούς.

Αυτό που δεν ήξερες όμως είναι ότι τα TGI Fridays™ έχουν δημιουργήσει διαφορετικές φυλές για όλους εκείνους που μοιράζονται το ίδιο πάθος: την αναζήτηση της απόλυτης γευστικής εμπειρίας.


Είσαι ένας ζωηρός και εύθυμος Cocktailos, ένας γκρουβάτος και κοσμοπολίτης Tex-Mexistas, ένας αυθεντικός Burger Maniac ή μήπως ένας από τους Super Foodies fanatics ή τους bold Bruncheros; Σε όποια φυλή κι αν ανήκεις, ο προορισμός σου είναι ένας: τα TGI Fridays™.

BURGER MANIACS

BURGERMANIACS PHOTO GIA DELTIO TYPOU


Burger Maniacs unite! Αν είσαι Burger Maniac και αναζητάς νέες γευστικές περιπέτειες, ο προορισμός είναι ένας: τα TGI Fridays™! Δοκίμασε το άτακτο, με ιταλικό ταπεραμέντο “The Italian Job”, το gourmet “Truffle Parmesan Burger” ή για τους πιο τολμηρούς το “Texan Cowboy”! Στα TGI Fridays™ τα απολαμβάνεις με μπιφτέκι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, σπιτικές sauces & signature dressings, σε αφράτα ψωμάκια χωρίς συντηρητικά.

COCKTAILOS

COCKTAILOS PHOTO GIA DELTIO TYPOU


Οι Cocktailos είναι η φυλή των Cocktail lovers. Γιατί στα TGI Fridays™ μπορείς να απολαύσεις αγαπημένα cocktails, signature γεύσεις όπως η “The Best Fridays™ Margarita” ή cocktails με ένα Fridays™ Twist… κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια “Pink Chili Margarita”, από τους έμπειρους και χαρισματικούς bartenders.

TEX-MEXISTAS
Tex-Mexistas
: Ακούς Burritos, Nachos, Fajitas, Tacos και ξαφνικά νιώθεις ότι μιλάμε στη γλώσσα σου; Τότε ανήκεις στη φυλή των Tex-Mexistas! Πάρε το sombrero σου, έλα στα TGI Fridays™ και απόλαυσε αγαπημένες μεξικάνικες γεύσεις.

BRUNCHEROS PHOTO GIA DELTIO TYPOU

SUPER FOODIES
Αν ανήκεις στην «φυλή» των Super foodies είμαστε σίγουροι ότι αναζητάς την ισορροπία ανάμεσα στη γεύση και τα πλούσια θρεπτικά συστατικά. Επιλέγεις το αγαπημένο σου Superfood Bowl των TGI Fridays™ και απολαμβάνεις την απόλυτη αρμονία των λαχανικών που συνδυάζονται με τις υπερτροφές!

BRUNCHEROS
Bruncheros, ή αλλιώς η φυλή των in-betweeners (κάτι ανάμεσα σε πρωϊνό και μεσημεριανό δηλαδή). Είτε είσαι του αλμυρού, είτε του γλυκού στα TGI Fridays™ θα βρεις τις πιο λαχταριστές επιλογές… Eggs Benedict, Bacon & Mushrooms Omelette, Avocado & Eggs on Toast, Breakfast Burrito ή Chocolate & Banana Pancakes… Ό,τι κι αν επιλέξεις, το βρίσκεις καθημερινά σε όλα τα TGI Fridays™ spots έως τις 17:00!

Το μαγικό συστατικό που δένει όλες τις φυλές των TGI Fridays™ είναι το μοναδικό #FridayFeeling. Το ανάλαφρο και χαλαρό συναίσθημα της Παρασκευής που θα νιώσεις όποια μέρα της εβδομάδας και να τους επισκεφθείς! “Enter the Fridays State of Life” λοιπόν και βρες τη δική σου φυλή!