Η μουσική κοινότητα SUBURBIA επιστρέφει: The Nightmare Before Christmas

Η μουσική κοινότητα SUBURBIA επιστρέφει: The Nightmare Before Christmas

Η μουσική κοινότητα του Suburbia, μετά τα πέντε άκρως επιτυχημένα project σε μερικά από τα πιο ασυνήθιστα location όπως κοντέινερ, το παραμυθένιο πάρτι σε ταράτσα με θέα τη μαγευτική Ακρόπολη και φυσικά το πιο πρόσφατο, με άρωμα Mad Max, επιστρέφει δυναμικά στις 30 Οκτωβρίου, για το 6ο project της, όπως είθισται, με secret line up και location και φυσικά αυστηρό, αντισυμβατικό dress code.

Ενα ακόμα event με την υπογραφή της ομάδας Suburbia, που περιέχει μια αλά Τιμ Μπάρτον σκοτεινή, βρώμικη και άκρως ατμοσφαιρική σκηνογραφία και μουσική υπόκρουση, έρχεται να αποδημήσει το Halloween, σαν ένα γερό λάκτισμα που θα βγάλει τη μουσική κοινότητα της Αθήνας έξω από τα νερά της.

Ένας μαγικός χώρος χωρητικότητας 1000 ατόμων, που θα ενσωματώνει τον υπέροχα διασκεδαστικό και ιδιόρρυθμο κόσμο του Τιμ Μπάρτον, μαζί με τη handmade θεματική διακόσμηση, υπόσχονται ένα διαστρικό, μουσικό ταξίδι.

Μέσα από τη ματιά του project “Suburbia”, όλος ο κόσμος φαντάζει μία κινηματογραφική σκηνή. Σας καλωσορίζουμε στο παράξενο, υπέροχο βασίλειό μας, φωτισμένο από την απαλή λάμψη του φεγγαριού…

Κάθε project είναι μοναδικό! Αν το χάσεις, δεν επαναλαμβάνεται.

Λίγα λόγια για τη μουσική κοινότητα Suburbia:

To Suburbia δημιουργήθηκε με σκοπό την κινηματογράφηση εκδηλώσεων σε διαφορετικούς χώρους από τους συνηθισμένους, με σκοπό την προβολή αξιόλογων τοποθεσιών της Ελλάδας, αλλά και με ταυτόχρονη προώθηση της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας. Το "Suburbia” είναι ανοιχτό σε κάθε είδους theme αλλά και επισκέπτη, προωθώντας τη διαφορετικότητα και φυσικά το inclusiveness. Το στοίχημα κερδίζεται όταν το κάθε μέλος συμπράττει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, στην ανάπτυξη και διεύρυνση της μουσικής σκηνής στην Αθήνα.