Η νέα γενιά των Dr. Martens: Tα original styles ανανεώνονται και αποκτούν άλλον αέρα

Η νέα γενιά των Dr. Martens: Tα original styles ανανεώνονται και αποκτούν άλλον αέρα

Στη νέα συλλογή της DOC, ξεχωρίζει το ασυμβίβαστο Polka Dot pack στην Quad Retro πλατφόρμα

Οι εικονικές σιλουέτες της Dr. Martens, υιοθετούν τολμηρά remixes και αποδεικνύουν περίτρανα ότι τα αγαπημένα κλασικά μποτάκια έχουν κατασκευαστεί για να “μπερδεύονται” με στιλ, τάσεις, σχέδια ξανά και ξανά. Και ξανά πάλι από την αρχή, καθώς αποτελούν τον τέλειο καμβά! Η απλή και καθαρή γραμμή στη σιλουέτα διευκολύνει το customization και τους κάθε είδους πειρασματισμούς.

AW21 Polka Dot Jadon Smooth Black Detail UNCROPPED 2

Τα μποτάκια της Dr. Martens, απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν το δικό τους προσωπικό στιλ, τους αυθεντικούς, τους διαφορετικούς, που μάχονται για αυτά που πιστεύουν. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν από το πλήθος και το ταξίδι τους στην αυτο-έκφραση πάντα συνοδευόταν και από ένα ζευγάρι DM. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Dr. Martens είναι ένα από τα πιο σημαντικά, πολιτιστικά, εμπορικά σήματα της σύγχρονης εποχής. Τα διάσημα μποτάκια, συνεχίζουν να εξελίσσονται με νέους τρόπους κατασκευής, μοντέρνα σχέδια, υιοθετώντας τις τάσεις της εκάστοτε εποχής, χωρίς να θυσιάζουν κανένα από τα χαρακτηριστικά που τα έκαναν alltimeclassics!

Στη νέα συλλογή της DOC, ξεχωρίζει το ασυμβίβαστο Polka Dot pack στην Quad Retro πλατφόρμα. Ένας εκρηκτικός σχεδιασμός από πουά και ρίγες, εμπνευσμένος από τις χαρακτηριστικές αυλακώσεις ενός βινυλίου και φυσικά τις αυλακώσεις που έχει η εξωτερική σόλα των DOC. Το αποτέλεσμα; Η μουσική που κυλά στις φλέβες της Dr. Martens, ακτινοβολεί επάνω στα νέα Polka Dot σχέδια και είναι εδώ κάνοντας μία ηχηρή δήλωση. Αυτά τα DM's, κατασκευασμένα με το ίδιο ανθεκτικό υλικό και το χαρακτηριστικό Docs DNA με την κίτρινη ραφή, σχεδιάστηκαν για να ξεχωρίζουν.

AW21 Polka Dot Group Hero LANDSCAPE

Η δημοφιλής Jadon μπότα, επανασχεδιάζεται λοιπόν με Polka Dot σχέδιο σε μαύρη και άσπρη πουά εκτύπωση, όπως και το κλασικό 1461 shoe. Ένα δυνατό print που αυξάνει την ένταση ακόμη πιο δυνατά καθώς αποτελούν από μόνα τους ένα statement κομμάτι για τους πρεσβευτές του ελεύθερου urban στιλ. Και τα τρία τοποθετούνται στην 1,85” Quad σόλα, που έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί τις εντυπώσεις! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κατακτήσουν τις εξόδους σας αυτή τη σεζόν, αλλά και τις επόμενες, καθώς τα DOC boots αποτελούν ένα διαχρονικό παπούτσι που έχει εξελιχθεί σε βασικό κομμάτι του street style.