Style iD: οι τάσεις για το φετινό φθινόπωρο που είναι αυτό που αναζητάς

Style iD: οι τάσεις για το φετινό φθινόπωρο που είναι αυτό που αναζητάς

Aπό το ski chic look στις οικολογικές γούνες και στις φούστες με πιέτες, το trend report της σεζόν περιλαμβάνει τα πάντα και είναι άκρως απολαυστικό, τόσο απολαυστικό όσο και το νέο σύστημα θερμαινόμενου καπνού PULZE & iD.

«Η μόδα ξεθωριάζει, το στυλ είναι διαχρονικό», είχε πει ο Yves Saint Laurent και αυτό έμελλε να γραφτεί στην ιστορία της μόδας ως μία από τις πιο διαχρονικά επίκαιρες ρήσεις. Αποκωδικοποιώντας τις σχεδόν μισό αιώνα αργότερα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας δεν ήθελε να απαξιώσει τις τάσεις, αλλά ήθελε να τονίσει πως αυτό που κάνει μία γυναίκα μοναδική είναι ο τρόπος που επιλέγει να τις υιοθετήσεις, δηλαδή το στυλ της, το ενδυματολογικό iD της. Γι΄ αυτό και η συμβουλή που διαβάζεις σε όλα τα fashion sites είναι να μην ακολουθείς τυφλά τα trends αλλά να τα ενσωματώνεις στη δική σου προσωπικότητα. Για να το κάνεις αυτό, όμως, πρέπει πρώτα να τα γνωρίζεις γι΄ αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τις πιο κομψές, τις πιο «φορέσιμες» και τις πιο fashion forward τάσεις του φετινού φθινοπώρου για να τις κάνεις «δικές σου» και να τις χωρέσεις στην καθημερινότητά σου .

Αν είσαι ενήλικος καπνιστής έχεις ήδη ξεχωρίσει το αγαπημένο σου item για αυτό το φθινόπωρο και αυτό δεν είναι άλλο από το ασυνήθιστα πρακτικό PULZE που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις με μία μόνο πλήρη φόρτιση που διαρκεί 90 λεπτά. Με άλλα λόγια, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους ενήλικες καπνιστές μια ασυνήθιστα πρακτική εμπειρία θερμαινόμενου καπνού. Διαθέτει λειτουργία κλειδώματος ώστε να μην ενεργοποιείται κατά λάθος όταν δεν το χρησιμοποιείς και μπορείς να απολαύσεις μια προσωποποιημένη γευστική εμπειρία επιλέγοντας μεταξύ 2 επιπέδων θέρμανσης του καπνού, το Standard για έντονη αίσθηση και το Eco για πιο διακριτική. Οι επιλογές όμως δεν σταματούν εδώ: 4 μοναδικές γεύσεις iD σε περιμένουν για μια γευστική εμπειρία με λιγότερη μυρωδιά: Το Rich Bronze για έντονη γευστική εμπειρία, το Balanced Blue για ισορροπημένη αίσθηση, το Ice με απαλή γεύση μέντας και το Capsule Polar με κάψουλα δροσερής γεύσης μέντας όταν την διαλέξεις. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι τόσο ευχάριστο και απολαυστικό, σαν να φοράς τα μεγαλύτερα fashion trends της σεζόν με τον πιο σωστό τρόπο.

2 copy copy

#1 Sixties

Tα «swinging 60s» έρχονται με ένα πιο μοντέρνο twist και ανανεώνουν τις μονοχρωματικές σου επιλογές μέσα από ευφάνταστα, γεωμετρικά prints. Tα είδαμε στις συλλογές των Fashion East, Versace και Courrèges και ανυπομονούμε να τα δούμε και στην ντουλάπα μας μέσα από mini φορέματα σε άλφα γραμμή και buttoned up tops.

#2 Πλεκτά

Όσο πιο φαρδιά, τόσο πιο καλά! Ποιος είπε ότι η άνεση δεν μπορεί να είναι sexy; Σίγουρα όχι οι Οίκοι Miu Miu, Chloé και Fendi που έδειξαν oversized πλεκτά φορέματα φορεμένα με μπότες πάνω από το γόνατο. Coziness VS Sexiness σημειώσατε Χ.

4 copy

#3 Après Ski

Άνετες ολόσωμες φόρμες, parkas, μπουφάν puffer ακόμα και μπαλακλάβες έρχονται να δώσουν ένα comfort twist στα city looks σου και να φέρουν τον αέρα του βουνού στην πόλη. Τα είδαμε στα catwalks των Οίκων Louis Vuitton, Miu Miu και Chanel και είναι ίσως το πιο ασυνήθιστα πρακτικό trend της φετινής σεζόν, όπως το νέο PULZE, που βγαίνει σε δύο κομψές αποχρώσεις (μπρονζέ και ασημί) ώστε να διαλέξεις αυτήν που ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ.

#4 Pleats

Oι πιέτες, σε φούστες και φορέματα, κάνουν το τυπικό officewear πολύ πιο θηλυκό και αναβαθμίζουν το businesswoman look. Συνδύασε το δικό σου pleated κομμάτι με ένα μονόχρωμο πουκάμισο ή ένα κασμιρένιο πλεκτό και δημιούργησε outfits αντίστοιχα αυτών που έδειξαν οι Οίκοι Ami, Dior και 3.1 Phillip Lim στις πρόσφατες συλλογές τους.

#5 Νight Out

Φτερά, παγιέτες, λάμψη και glam κομμάτια που μας θυμίζουν την προ πανδημίας ζωή μας, παρουσιάστηκαν στις collections των Οίκων Alberta Ferretti, Givenchy και Valentino και δείχνουν πως το iD του φετινού χειμώνα διαμορφώνεται σε ρυθμούς party. Σκέψου τον εαυτό σου να χορεύει κρατώντας την all in one PULZE συσκευή σου και απολαμβάνοντας την μία ανώτερη γευστική εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα.

Φέτος, όπως και κάθε σεζόν, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η πιο ωραία τάση είναι αυτή που σου ταιριάζει και που είναι πιο συμβατή με το ενδυματολογικό iD σου, γιατί τα trends είναι για να ακολουθούν αυτά την αισθητική μας και όχι για να ακολουθούμε εμείς αυτά #diplis.